VIRAL

H Arya Stark έκανε σεξ στο Game of Thrones και έγινε χαμός στο twitter

Με το που προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, η ερώτηση για το πόσο χρονών είναι η ηθοποιός Maisie Williams, που υποδύεται την Arya Stark, βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων της Google και έγινε ένας χαμός στα social media. Και όλα αυτά με αφορμή μια σκηνή σεξ.

Είναι πλέον αδύνατο να αποφύγει κανείς τα spoiler του Game of Thrones, αφού τα πάντα σχολιάζονται στα social media, όμως ειδικά η σκηνή που δείχνει την Arya να αποφασίζει να κάνει σεξ γιατί δεν θέλει να πεθάνει παρθένα, προκάλεσε μεγάλο ντόρο.


Πολλοί σχολίαζαν πως αυτή η σκηνή ήταν απαράδεκτη, αφού νόμιζαν πως έβλεπαν την μικρή αδελφούλα τους να γυρίζει σκηνή σεξ και πως η ηθοποιός Maisie Williams, είναι ανήλικη. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού η ηθοποιός που υποδύεται την Arya Stark είναι 22 ετών (απλά... μικροδείχνει), ενώ και στο GoT η Arya υποτίθεται πως είναι πλέον 18 ετών.


Μάλιστα η ίδια η Maisie Williams απάντησε στα σχόλια όσων έλεγαν πως ένοιωθαν "αμήχανα" και "περίεργα" όταν είδαν την σκηνή, και έγραψε στο twitter πως "αν εσείς νιώσατε άβολα, απλά σας λέω πως πιθανά η μαμά μου, ο πατριός μου, οι δυο αδελφές μου και οι 4 αδελφοί μου έχουν  ήδη δει αυτή τη σκηνή".


Παράλληλα χιλιάδες έσπευσαν να πουν μπράβο για αυτή τη σκηνή, που δείχνει πως μια νεαρή κοπέλα μπορεί να πάρει στα χέρια της και να επιλέξει μόνη της μια τόσο σημαντική απόφαση για τη ζωή της.


Άλλοι πάλι το έριξαν στην πλάκα με memes να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, ενώ η κολλητή φίλη της Williams και πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, η ηθοποιός Sophie Turner έκανε μια... πρόποση για την σκηνή της φίλη της, πίνοντας κρασί και προκάλεσε επίσης χαμό.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!