GOSSIP

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Μενεγάκη δεν αφορά την τηλεόραση

Εικάζεται πως διάσημη παρουσιάστρια ετοιμάζει ένα νέο επιχειρηματικό πρότζεκτ, το οποίο δεν σχετίζεται καθόλου με τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Όλοι γνωρίζουμε πως η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το νησί της Άνδρου και ειδικά τα Άχλα όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα ο σύζυγός της. Μάλιστα η ίδια η Ελένη έχει επανειλημένα χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο μέρος ως το δικό της επίγειο παράδεισο. Ωστόσο πραγματικά δεν περιμέναμε να ακούσουμε πως η Μενεγάκη σκοπεύει να ανοίξει καντίνα στα Άχλα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret των Παραπολητικών, η παρουσιάστρια, με εγγυητή τον Ματέο, νοίκιασε από τον Δήμο Άνδρου την αγαπημένη της παραλία για να τοποθετήσει ξαπλώστρες και να λειτουργήσει ένα μικρό beach bar. Συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου του 2017, υπέγραψε με τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, συμφωνητικό μίσθωσης της παραλίας στα Άχλα, με εγγυητή τον σύζυγό της, και πήρε άδεια για τα επόμενα τρία χρόνια, ως το Δεκέμβρη του 2019, ώστε να κατοχυρώσει το τμήμα της παραλίας και να τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες και να λειτουργήσει καντίνα.

Μάλιστα, το νέο εγχείρημα της Ελένης αναμένεται να βρίσκεται… πάνω στο κύμα και θα καλύπτει 60 τμ αμμουδιάς, όπου θα μπορεί να τοποθετήσει έξι σετ με ομπρέλες και μια καντίνα τροχόσπιτο 10 τμ. Όσον αφορά τα οικονομικά, η παρουσιάστρια οφείλει να καταβάλλει 800 ευρώ το χρόνο για τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες και 1.800 ευρώ το χρόνο για την καντίνα.

 

A post shared by ONAR ANDROS (@onar_andros) on Mar 11, 2018 at 3:48am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!