GOSSIP

O Φλωρινιώτης μίλησε για την σεξουαλική του ζωή και μας τρέλανε [βίντεο]

O διάσημος και πάντα εκκεντρικός, τραγουδιστής και performer Γιάννης Φλωρινιώτης, έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη με... πικάντικες λεπτομέρειες για την σεξουαλική του ζωή.

Ο αγέραστος τραγουδιστής μίλησε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Όλα Καλά του Μακεδονία TV και σχολίασε με το δικό του τρόπο τα πάντα: από τη συμμετοχή του Ντάνου στο Τατουάζ, μέχρι την αποκριάτικη διαφήμιση με τον Ψωμιάδη σε ρόλο Ζορό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει σεξ εδώ και 20 χρόνια.


"Δεν έχω καμία συντροφιά δίπλα μου, τι να την κάνω σε αυτή την ηλικία; Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να είμαι μόνος μου. Από 16 χρονών ήμουν δεσμευμένος και δεν έζησα την εφηβεία. Έχω να κάνω σεξ 20 χρόνια και δεν με ενδιαφέρει. Γιατί να κάνω; Είναι απαραίτητο; Σκεφτόμουν καμιά φορά να πάρω βιάγκρα μπας και, αλλά λέω μην πάθω καμιά καρδιά και γίνω ρεζίλι".


Μάλιστα σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως ως "ενεργητικό άτομο" που είναι βιάζεται σε όλα ακόμα και στο σεξ και χαρακτηριστικά είπε "Άσε που τελείωνα γρήγορα και δεν προλάβαινα" για να προσθέσει αργότερα πως για να μην τελειώσει γρήγορα σκέφτονταν κηδείες την ώρα του σεξ!


Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το zappit.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!