VIRAL

Σάλο προκάλεσε η καμπάνια της νέας κολεξιόν της Victoria Beckham [εικόνες]

Σφοδρές επιθέσεις δέχεται μέσω social media η Victoria Beckham καθώς οι φωτογραφίες από τη νέα καμπάνια για την ανοιξιάτικη κολεξιόν της έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Η σύζυγος του David Beckham, πρώην τραγουδίστρια και νυν επιτυχημένη fashion designer παρουσίασε τις νέες της δημιουργίες για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2018 και η ίδια έγραψε πως έχουν επιρροές από τα 70s.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jan 11, 2018 at 4:27am PST


Ωστόσο, όπως αναφέρουν και οι New York Times, το θέαμα του υπερβολικά αδύνατου μοντέλου που πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες προκάλεσε σάλο.


Το άρθρο αναφέρει πως πλήθος κόσμου έσπευσε να δηλώσει πως αυτό το μοντέλο είναι σχεδόν καχεκτικό, ενώ άτομα που στο παρελθόν αντιμετώπισαν διατροφικές διαταραχές όπως νευρική ανορεξία κάνουν διαρκείς επιθέσεις στην Victoria Beckham μέσω social media και την κατηγορούν πως προωθεί ένα απολύτως ανθυγιεινό πρότυπο για τις γυναίκες.


Μέχρι και ο διάσημος Βρετανός τηλεπαρουσιαστής και δημοσιογράφος Piers Morgan σχολίασε αρνητικά την καμπάνια και είπε πως η Victoria Beckham θα έπρεπε να ντρέπεται

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!