VIRAL

Όλα τα αηδιαστικά πράγματα που μπορεί να έχει μέσα του ένα σπυράκι [βίντεο]

Με αυτόν τον τίτλο το Tech Insider του Business Insider, δημοσίευσε πρόσφατα ένα εκπαιδευτικό βίντεο που εξηγεί τί έχουν μέσα τα σπυράκια που κατά καιρούς εμφανίζονται σε πρόσωπο και σώμα.

Το συγκεκριμένο βίντεο κάνει θραύση στα social media, κάτι που δεν προξενεί εντύπωση σε κανένα, αφού εδώ και μήνες παρατηρείται μια παγκόσμια μανία με βίντεο που δείχνουν αηδιαστικά θεάματα όπως το σπάσιμο και τον καθαρισμό που γίνεται σε τεράστια σπυράκια από απλούς ανθρώπους ή ειδικούς γιατρούς (π.χ. τα γνωστά viral βίντεο του Dr Pimple Popper).


Το  βίντεο του Tech Insider ξεκινά με το να πει πως ένα σπυράκι είναι γεμάτο με πύον που περιλαμβάνει βακτήρια, νεκρά κύτταρα, λευκά αιμοσφαίρια και σμήγμα και στην πορεία εξηγεί πως ο συνδυασμός αυτών των 4 στοιχείων υπό συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις και καταλήγει στη διαπίστωση πως το να σπάσεις με χέρια σου ένα σπυράκι μπορεί μόνο να κάνει χειρότερη την όλη μόλυνση, καθώς πιθανά να μεταφέρεις και άλλα βακτήρια στην περιοχή με τα δάχτυλά σου.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!