GOSSIP

O Moby ακόμα γελάει με την πρόσκλησή του στην ορκωμοσία του Trump

Δεν ξέρουμε τί ακριβώς είχαν στο μυαλό τους οι συνεργάτες του νέου Αμερικανού Προέδρου όταν αποφάσισαν να προσκαλέσουν τον Moby, για να παίξει ως DJ στο πάρτυ που θα στηθεί για την επίσημη ορκωμοσία του Donald Trump.

Γιατί πραγματικά ακούγεται παράλογο να προσκαλέσεις έναν μουσικό, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει στο παρελθόν τον Donald Trump ως "αληθινό ψυχοπαθή".
Πάντως όντως οι συνεργάτες του Trump που προσπαθούν να ετοιμάσουν ένα φαντασμαγορικό σόου για την επερχόμενη τελετή για την επίσημη έναρξη της προεδρίας του Trump (και έχουν ήδη εισπράξει πολλές αρνήσεις από διάφορους καλλιτέχνες) επικοινώνησαν με τους μάνατζερ του Moby.
Ο ίδιος ο Moby απάντησε μέσω Instagram όπου ανέβασε μία φωτογραφία του Λευκού Οίκου και στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία, εκτός από το γεγονός πως γελάει διαρκώς με την πρόταση, στο τέλος αναφέρει πως θα δεχτεί να παίξει ως DJ στο event με την προϋπόθεση πως ο Donald Trump θα δώσει στη δημοσιότητα τις επιστροφές φόρων που έχει πάρει. Επίσης δηλώνει πως σκοπεύει να παίξει κυρίως remixes των  Public Enemy και... Stockhausen για να διασκεδάσει τους Ρεπουμπλικάνους.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!