VIRAL

To οργισμένο μήνυμα αυτής της γιατρού στο Facebook έχει γίνει viral

Μία γιατρός από τις ΗΠΑ, έγραψε ένα οργισμένο μήνυμα για το πως της συμπεριφέρθηκε μία αεροσυνοδός σε πτήση της Delta Airlines, το οποίο κάνει το γύρο του κόσμου.

Το συγκεκριμένο ποστ ανέβηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα και μέχρι σήμερα έχει κοινοποιηθεί δεκάδες χιλιάδες φορές και έχει συγκεντρώσει αναρίθμητα σχόλια.
Η γιατρός ονομάζεται Tamika Cross και είναι γυναικολόγος - μαιευτήρας σε νοσοκομείο στο Χιούστον του Τέξας, αλλά βρέθηκε στο Ντητρόιτ για ένα γάμο. Όταν όμως επέστρεφε από το Ντητρόιτ με πτήση της Delta Airlines της συνέβη κάτι το απίστευτο. 
Την ώρα της πτήσης η σύζυγος ενός άνδρα που βρίσκονταν δύο σειρές καθισμάτων πιο μπροστά από τη δική της άρχισε να ζητά βοήθεια καθώς ο σύζυγός της είχε χάσει τις αισθήσεις του. Η Tamika αυτόματα σηκώθηκε από τη θέση της ως γιατρός και τότε η αροσυνοδός που την είδε να κάνει τη κίνηση να σηκωθεί ζήτησε από όλους να ηρεμήσουν και να παραμείνουν στις θεσεις τους και τους είπε πως δεν συμβαίνει κάτι. Όμως ο άνδρας συνέχισε να μην έχει αισθήσεις και η αεροσυνοός ζήτησε από συνάδελφό της να κάνει ανακοίνωση για το αν υπάρχει γιατρός στο αεροπλάνο. Τότε η Tamika σήκωσε το χέρι της και η αεροσυνοδός της είπε πως δεν θέλουν τη βοήθεια οποιουδήποτε, αλλά κάποιου που είναι ή γιατρός ή νοσηλευτής και της είπε να ξανακαθίσει στη θέση της. Η γιατρός συνεχίζει με το να εξηγεί πως μετά την ανακοίνωση πάτησε το κουμπί όπως ζητήθηκε για να δηλώσει πως είναι γιατρός, αλλα η αεροσυνοδός συνέχισε να αμφισβητεί την ιδιότητά της, τής ζητούσε να αποδείξει πως είναι γιατρός και τελικά άφησε να κοιτάξει τον ασθενή ένας άλλος (λευκός) επιβάτης ο οποίος επίσης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ανακοίνωσης, από τον οποίο όμως η αεροσυνοδός δεν ζήτησε να αποδείξει την ιδιότητά του. Το ποστ της αφροαμερικανής γιατρού έχει προκαλέσει νέα θύελλα αντιδράσεων κυρίως γιατί φωτογραφίζει ρατσιστικές συμπεριφορές, αν και η ίδια ψύχραιμα αναφέρει πως δεν ξέρει για ποιό λόγο η αεροσυνοδός φέρθηκε έτσι (αν ήταν το χρώμα της, το φύλο της ή η ηλικία της ή οτιδήποτε άλλο), φροντίζει να αναφερει στο ποστ της πως μετά της ζήτησε συγγνώμη η αεροσυνοδός και πως της πρόσφερε δωρεάν μίλια, αλλά η γιατρός Tamika δήλωσε πως το θέμα θα το ανέφερε στα κεντρικά της αεροπορικής εταιρείας.  Για την ιστορία ο επιβάτης που είχε χάσει τις αισθήσεις του μετά συνήλθε.

Δείτε το ποστ που έχει γίνει viral, ειδικά στις ΗΠΑ, όπου εν όψει προεδρικών εκλογών και πρόσφατων περιστατικών αστυνομικής βίας η συζήτηση για τον κοινωνικό ρατσισμό έχει φουντώσει.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!