VIRAL

Ονειρεύεσαι να αποκτήσεις ένα iPhone 7; Αυτός ο σκύλος έχει ήδη 7 [εικόνες]

Η τσουχτερή τιμή του νέου iPhone 7 κάνει για πολλούς την απόκτηση του νέου τηλεφώνου ένα όνειρο απατηλό. Όχι όμως και για αυτή τη σκυλίτσα.

Το όνομά της είναι Coco και είναι το κατοικίδιο ζωάκι του γιου ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου. Όπως αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμα το CNN, οι φωτογραφίες της Coco έχουν γίνει viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στην πλατφόρμα Weibo, αφού ο Wang Sicong, ο γιος του δισεκατομμυριούχου Wang Jianlin (η περιουσία του εκτιμάται πως ξεπερνά τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια) αγόρασε στην αγαπημένη του σκυλίτσα επτά νέα iPhone 7, την τράβηξε φωτογραφίες να ποζάρει δίπλα στα πανάκριβα κινητά τηλέφωνα και τις ανέβασε στα social media. Μάλιστα στο κείμενο που συνόδευε τις φωτογραφίες έμοιαζε σαν η Coco να ειρωνεύεται όσους κατάφεραν να αποκτήσουν έστω και ένα iPhone 7 και το επιδεικνύουν στα social media αφού η ίδια έχει επτά. 
Να σημειωθεί πως ο Wang Sicong, θεωρείται ο πιο περιζήτητος εργένης στην Κίνα και στο παρελθόν είχε βάλει την σκυλίστα του να ποζάρει και με τα smart watches της Apple. 

H Coco με τα κινητά της

Ο ιδιοκτήτης της σκυλίτσας Wang Sicong

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!