ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 27 & 28 Αυγούστου

Ένα Σαββατοκύριακο με πολλές εξελίξεις, που όμως απαιτεί προσοή σε πολλά ζητήματα.

Κριός

Ένας φίλος ή ένας συνάδελφος που συνεργάζεται με εσάς ίσως σας ταλαιπωρήσει με κάποιο τρόπο εξαιτίας έλλειψης χρημάτων. Μπορεί να απαιτείται κάποια απρόσμενη προσαρμογή από την πλευρά σας ίσως να βρείτε κάποια λύση έστω και προσωρινή. Είναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρετε.

Ταύρος

Οι επαγγελματικές ευθύνες ίσως απαιτούν να απομακρυνθείτε προσωρινά από τον/την σύντροφό σας. Θα είναι ενοχλητικό και εκνευριστικό αυτό αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι εκτός από το να δουλέψετε γρήγορα για να τελειώσετε και να επιστρέψετε. Φροντίστε να του/της εξηγήσετε την κατάσταση.

Δίδυμοι

Κάποια ταξίδια θα πρέπει να αναβληθούν εξαιτίας απρόσμενων εξελίξεων που σας κρατούν εκεί που είστε. Ίσως ανησυχείτε για τις συνέπειες αλλά μην χάνετε την ενέργειά σας. Θα μπορέσετε να κάνετε το ταξίδι και να καταφέρετε ότι θέλετε αλλά όχι σήμερα.

Καρκίνος

Ίσως αισθάνεστε πολύ μόνοι, κουρασμένοι αλλά και γεμάτοι πάθος. Θα αναζητήσετε μάλλον ερωτική παρέα. Μπορεί οι ευθύνες να σας κρατούν μακριά. Μπορεί να είναι ενοχλητικό αλλά μην στεναχωριέστε. Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και προχωρήστε. Θα τα καταφέρετε.

Λέων

Μπορεί να υπάρχει εκνευρισμός στο σπίτι σας. Εσείς και ένα άλλο μέλος της οικογένειάς σας είστε εκνευρισμένοι και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς προφανή λόγο. Μην ανησυχείτε. Στο τέλος θα τα δείτε όλα ξεκάθαρα και θα γίνουν όλα καλά. Κάντε υπομονή.

Παρθένος

Κάποια τηλέφωνα ή κάποια πράγματα που περιμένετε ίσως καθυστερήσουν και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Μάλλον θα περάσετε πολύ χρόνο στο τηλέφωνο προσπαθώντας να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Αν είστε προετοιμασμένοι θα μπορέσετε να αποφύγετε τις εντάσεις.

Ζυγός

Μια προσωρινή καθυστέρηση σε κάποια απρόσμενα κεφάλαια ίσως σας κάνει να αναβάλετε μια αγορά που είναι απαραίτητα. Μην εκνευρίζεστε για αυτό. Δεν αξίζει. Η καθυστέρηση είναι αναπόφευκτη αλλά δεν είναι ακύρωση. Τα χρήματά σας θα έρθουν και θα μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας.

Σκορπιός

Ίσως κάποια άτομα στον κύκλο σας να είναι επικριτικά με τον τρόπο που χειρίζεστε μια κατάσταση. Είστε πολύ ευαίσθητοι και δεν είστε ανεκτικοί απέναντι στην κριτική. Μην ξεσπάσετε. Δεν θα καταφέρετε τίποτα με τον θυμό. Αλλάξτε θέμα και δράστε όπως θέλετε, αρκεί να αισθανθείτε καλύτερα.

Τοξότης

Να είστε προσεκτικοί με τις δημιουργικές προσπάθειες που αφορούν την νέα τεχνολογία ή την 7η τέχνη. Οι άλλοι έχουν διαφορετική οπτική για το πως πρέπει να χειριστείτε μια κατάσταση. Αν είναι δική σας δουλειά, θα πρέπει να φροντίσετε να παίρνετε εσείς τις αποφάσεις.

Αιγόκερως

Παρά τα άλματα που έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια, ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια που θα σας κάνουν να αρχίσετε να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Ίσως χρειαστεί να σταματήσετε περισσότερο από ότι υπολογίζατε. Μην πέσετε στην παγίδα τώρα. Προχωρήστε και κάντε υπομονή.

Υδροχόος

Ίσως περιμένετε κάποια σημαντικά νέα. Μπορεί να αφορά την καριέρα σας. Μάλλον δεν θα είναι όλα στην ώρα τους, όπως νομίζετε. Κάντε κάτι άλλο όσο περιμένετε. Αν κάτσετε έτσι, ίσως τελικά εκνευριστείτε χωρίς λόγο.

Ιχθύες

Δεν είναι καλή περίοδος για ταξίδια ειδικά αεροπορικά. Θα υπάρχουν καθυστερήσεις, ουρές, προβλήματα με τις αποσκευές. Ίσως δεν είναι καλές οι μέρες ούτε για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Αν πρέπει να πάτε κάπου αεροπορικώς, πηγαίνετε στο αεροδρόμιο νωρίς και οπλιστείτε με υπομονή.

Πηγή: rizopoulospost.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!