VIRAL

True story: Δείτε γιατί το νυφικό της έπιασε εξωφρενική τιμή στο eBay

Μία απατημένη σύζυγος αποφάσισε να πουλήσει το νυφικό της στο eBay για να πληρώσει για το διαζύγιό της και ούτε η ίδια δεν περίμενε την τιμή που έχει αγγίξει.

Η νεαρή γυναίκα που ζει στην Βρετανία, είχε αγοράσει το νυφικό της έναντι 2,000 λιρών Αγγλίας (συγκεκριμένα το είχαν αγοράσει τα πεθερικά της) και το ανέβασε στο eBay με αρχική τιμή τις 500 λίρες. Αυτή τη στιγμή η τιμή του έχει ξεπεράσει τις 65.000 λίρες και ο πλειστηριασμός θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τις 21 Αυγούστου. Αν αναρωτιέστε γιατί έχει πιάσει τέτοια εξωφρενική τιμή, εμείς το μόνο που φανταζόμαστε είναι πως πολλοί ήταν αυτοί που ενθουσιάστηκαν με το οργισμένο μήνυμα που το συνόδευε. Σε αυτό η γυναίκα ούτε λίγο ουτε πολύ εξηγεί πως το νυφικό χρειάζεται στεγνό καθάρισμα "για να φύγει η βρώμα της προδοσίας"  από την απιστία του συζύγου της, εξηγεί πως η ίδια δεν πρόλαβε να το πάει στο στεγνοκαθαριστήριο πριν ο άνδρας της την χωρίσει και προσθέτει πως βάζει δώρο το βέλο (μάλιστα ειρωνεύεται τον εαυτό της που πήγε στον γάμο της ως βασίλισσα) ζητά συγγνώμη που δεν έχει άλλες φωτογραφίες να ανεβάσει και εξηγεί πως τις έκαψε όλες όταν ανακάλυψε πως ο άνδρας της ζει με άλλη γυναίκα και ολοκληρώνει λέγοντας πως "Αν αναζητάς ένα νυφικό γεμάτο κακές αναμνήσεις και τσακισμένες ελπίδες τότε αυτό είναι το ιδανικό νυφικό για σένα" και ολοκληρώνει το μήνυμα με ευχές το νυφικό να φέρει στην επόμενη νύφη περισσότερη τύχη και λέει πως αν αυτό δεν συμβεί μπορεί πάντα να το ξαναπουλήσει μέσω eBay.

Η ίδια αποκάλυψε μέσω του blog της πως από τη στιγμή που η ιστορία με το νυφικό της έγινε viral στα social media καθημερινά δέχεται χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από άνδρες και γυναίκες από κάθε γωνιά του κόσμου και φυσικά δεν το πιστεύει πως έχει αγγίξει αυτή την εξωφρενική τιμή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!