GOSSIP

Χώρισε αλλά είναι έγκυος η Lindsay Lohan ; [εικόνες]

Είχε δεν είχε, πάλι κατάφερε να κάνει τη ζωή της μπάχαλο αυτό το κορίτσι.

Η Lindsay Lohan έχει φροντίσει εδώ και χρόνια να αποκτήσει την φήμη του κακού παιδιού. Τους τελευταίους μήνες όμως μετά και τον αρραβώνα της με τον ρώσο Egor Tarabasov είχε ηρεμήσει. Όλα όμως άλλαξαν το περασμένο Σαββατοκύριακο με την Lindsay να πιστεύει πως ο Egor διασκεδάζει με μία πόρνη και την ίδια να τον "στολίζει" με ύβρεις μέσω social media. Μεταξύ άλλων άφησε υπαινιγμούς πως είναι έγκυος. Μετά ο Egor επέστρεψε κάποια στιγμή στο σπίτι, έγινε ένας επικός καβγάς, με την ίδια να τον κατηγορεί πως πήγε να την στραγγαλίσει, έφτασε η αστυνομία και η Lindsay έδιωξε τον Egor από το σπίτι της στο Λονδίνο.
Τώρα η Lindsay αφού ζήτησε από όλους να σεβαστούν την προσωπική της ζωή (που η ίδια έκανε βούκινο στα social media) πήγε για να ηρεμήσει στη Σαρδηνία με πολυτελές σκάφος και χωρίς τον Egor. Και τώρα ναι μεν η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες της που την δείχνουν να καπνίζει πάνω στο σκάφος, αλλά δημοσιεύει και δηλώσεις του μπαμπά της, ο οποίος ισχυρίζεται πως η κόρη του είναι όντως έγκυος, και πως ανησυχεί πολύ για αυτή.
Πάντως όταν εσύ ζητάς να σεβαστούν τα media την προσωπική σου ζωή και ο πατέρας σου κάνει την επόμενη μέρα αποκαλύψεις για εγκυμοσύνη, τότε μάλλον καταλαβαίνουμε όλοι γιατί αυτό το κορίτσι δεν μπόρεσε ποτέ να σταθεί στα πόδια της και ας ήταν παιδί - θαύμα του Χόλιγουντ.

H Lindsay με τον μπαμπά της Michael Lohan


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!