GOSSIP

H Lindsay Lohan έφαγε κέρατο και ξεσπάθωσε στα social media [εικόνες]

Πάνω που λέγαμε πως μετά το αρραβώνα της με τον Ρώσο πολυεκατομμυριούχο Egor Tarabasov, η Lindsay είχε ηρεμήσει, μία "απιστία" του αρραβωνιαστικού της έβγαλε τον παλιό κακό της εαυτό.

Το Σάββατο που μας πέρασε η Lindsay μάλλον πίστεψε πως ο αρραβωνιαστικός της έκανε απιστία με μία ρωσίδα πόρνη και ξεσάλωσε στα social media. H Lindsay ανέβασε αρχικά στο Instagram, μία φωτογραφία της με τον αρραβωνιαστικό της με το πρόσωπό του γεμάτο μουντζούρες, μετά μία φωτογραφία από κάποιο πάρτυ με το σχόλιο "ο αρραβωνιαστικός μου με μία ρωσίδα πόρνη", ενώ αμέσως μετά τόσο στο twitter όσο και στο instagram ανέβαζε φωτογραφίες τους και τον ευχαριστούσε που δεν γύρισε στο σπίτι. Και δεν σταμάτησε εκεί. Στην πορεία πόσταρε στο twitter (και αμέσως μετά έσβησε) τη διεύθυνση κατοικίας, και τα στοιχεία της "ρωσίδας πόρνης" και όλο αυτό το ντελίριο τελείωσε με ένα μήνυμα στο twitter όπου άφηνε να εννοηθεί πως είναι έγκυος (βασικά έγραψε πως είναι έγκυος αλλά είχε λινκ σε παλιότερη ταινία της στην οποία υποδύονταν μία γυναίκα που προσποιούνταν πως είναι έγκυος). 
Μήπως κάποιος να εξηγήσει στον Ιgor πως η Lindsay δεν μασάει και όταν ξεφεύγει, ξεφεύγει κανονικότατα και μας το έχει αποδείξει εδώ και χρόνια με τις περιπέτεις που είχε με την αστυνομία και τις καταχρήσεις.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!