GOSSIP

Το γαμήλιο δώρο του Ωνάση στην Jackie βγαίνει σε δημοπρασία [εικόνα]

Πρόκειται για ένα υπέροχο ζευγάρι σκουλαρίκια

Η Jackie, η σύζυγος του Προέδρου των ΗΠΑ John Kennedy και του μεγιστάνα της Ναυτιλίας Αριστοτέλη Ωνάση, είναι μια από τις πιο εμβληματικές Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ και ο κόσμος της μόδας αναγνωρίζει ως σήμερα το γούστο και τον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής της.

Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Kennedy, η Jackie παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση. Ο Οίκος Christie’s βγάζει σε δημοπρασία ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια και ρουμπίνια καθώς και ένα δαχτυλίδι, τα οποία είχε δώσει ο Ωνάσης στην Jackie ως δώρο γάμου το 1968. Η αξία του συγκεκριμένου σετ Van Cleef & Arpels υπολογίζεται στα $250,000 με $350,000.

O περιβόητος γάμος

Στις 20 Οκτωβρίου του 1968, όλος ο κόσμος έστρεφε το βλέμμα του στο νησάκι του Σκορπιού στο Ιόνιο, νότια της Λευκάδας, όπου η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Ζακλίν Μπουβιέ-Κένεντι, εικόνισμα για εκατομμύρια Αμερικανούς, παντρευόταν τον έλληνα κροίσο - «μαύρο πανί» για τους Κένεντι - Αριστοτέλη Ωνάση. Εκείνη ήταν 39 ετών και εκείνος 62. Είχαν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ο σύζυγος της Τζάκι και πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι είχε δολοφονηθεί στο Ντάλας και μόλις τεσσερισήμισι μήνες από τότε που ο αδερφός του, το φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές Μπομπ Κένεντι, έπεφτε νεκρός από τη σφαίρα του Παλαιστίνιου Σιρχάν Σιρχάν στο Λος Αντζελες.

Πηγή: Ellines.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!