VIRAL

To Brexit σημαίνει και αποχώρηση από την Eurovision; To ερώτημα που έγινε viral

Θα περίμενε κανείς πως με όλα αυτά που συμβαίνουν στην πολιτική ζωή, την κοινωνία και την οικονομία της Βρετανίας μετά το Brexit, το τελευταίο που θα ανησυχούσε τους Βρετανούς θα ήταν το μέλλον της συμμετοχής της χώρας στους διαγωνισμούς τραγουδιού της Eurovision.

Kαι όμως οι προβληματισμοί για το αν, μέσα σε όλα τα άλλα, η Μεγάλη Βρετανία θα αναγκαστεί λόγω Brexit να απέχει και από το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, έγινε θέμα στα social media, ακόμα και trending topic στο twitter.
Mάλιστα οι διαδικτυακές εικασίες ήταν τέτοιες που η επιτροπή της Eurovision αναγκάστηκε να βγάλει επίσημη ανακοίνωση μέσω Facebook για να καθησυχάσει τους πάντες και να πει πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Η ίδια η ανακοίνωση (που έχει και μία δόση ειρωνίας για το πόσο ασήμαντο είναι το συγκεκριμένο θέμα εν μέσω πολύ σημαντικότερων εξελίξεων) έγινε επίσης viral με χιλιάδες σχόλια και κοινοποιήσεις στο Facebook.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση και διαβάστε και τα απίστευτα σχόλια για να αντιληφθείτε τί συζήτηση έχει "ανάψει" εδώ και τρεις μέρες μέσα στο επίσημο προφίλ του Eurovision Song Contest στο Facebook, με θέμα το... Brexit!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!