ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης 1 Ιουνίου 2016

Η μέρα είναι θετική γα πολλά ζώδια.

Κριός: Είστε τόσο ευδιάθετοι σήμερα, αλλά και τόσο ανυπόμονοι που τίποτα δε σας σταματάει… Το καλό είναι ότι η δράση σας είναι ασυγκράτητη,  το κακό είναι ότι δεν υπάρχει άμεση ανταπόκριση και δεν είναι αποκλειστική σας ευθύνη αυτό.

Ταύρος: Για εσάς αυτό που αναζητάτε είναι τόσο εύκολο και να το βρείτε αλλά και να το χάσετε ταυτόχρονα… Αφού ξέρετε να μάχεστε, ξέρετε και να το κάνετε με αρκετή αντοχή ώστε να μην πτοείστε.

Δίδυμοι: Μέρα που στα επαγγελματικά σας η πίεση που σας ασκούν ή ο τρόπος επικοινωνίας δημιουργούν παρεξηγήσεις με αποτέλεσμα και εσείς να μην μπορείτε να ανιχνεύσετε ούτε τους λόγους ούτε και μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε. το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αμφισβητήσετε τις προθέσεις τους.

Καρκίνος: Για εσάς η μέρα είναι φορτωμένη με επαγγελματικές υποχρεώσεις που άλλες τις ξέρετε και προσπαθείτε να τις βάλετε σε τάξη, άλλες προκύπτουν ξαφνικά  σας αιφνιδιάζουν και σας ανατρέπουν την ηρεμία σας!

Λέων:  Η μέρα για εσάς έχει μπόλικη ενασχόληση με τους φίλους και τα κοινωνικά σας που θα τους δώσετε αρκετό χρόνο γιατί νιώθετε την ανάγκη να συμπαρασταθείτε.

 

Παρθένος: Η μέρα για εσάς έχει και σήμερα απροσδιόριστες αμφιβολίες που σας κάνουν το μυαλό να γεμίζει και να μην σκέφτεται σωστά. Ερωτικά  πάντως, καταφέρνετε να πάρετε μία απάντηση που είναι καλή και την αποτιμάτε σωστά.  

Ζυγός: Γενικότερα αυτή την περίοδο έχετε μία τάση να μπαίνετε σε χωράφια ξένα και παντελώς άγνωστα! Ειδικότερα καλά τα πάτε αλλά δεν ξέρετε τι προσδοκάτε από αυτό

Σκορπιός: Η μέρα για εσάς είναι γεμάτη επιμονή και μάλιστα σε σημείο που να γίνεστε και φορτικοί ή να έχετε υπερβολικό άγχος για κάτι. Ερωτικά  πάντως, ξέρετε ότι όσο τα πράγματα δεν ξεκαθαρίζουν τόσο εσείς θα παραμένετε με την ίδια απορία.

Τοξότης: Μία μέρα με αυξημένη ερωτική διάθεση και σήμερα είστε άνθρωποι της προσφοράς και της έννοιας. Μοιράζετε και συναισθήματα αλλά ξέρετε πώς να τα μοιράσετε και να τα εκφράσετε.

Αιγόκερως: Λαλίστατοι παραμένετε και σήμερα με κέφι και καλή διάθεση χωρίς ωστόσο να είστε και απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας ή να βρίσκετε απόλυτη πρακτική εφαρμογή σε αυτά που θέλετε.

Υδροχόος: Επαφές έχει η σημερινή μέρα και αν σκεφτείτε ανθρώπους που τους έχετε ξεχάσει ή που τους έχετε παραμελήσει , θα τους ξαναθυμηθείτε βέβαια αλλά να έχετε έτοιμη και μία καλή δικαιολογία για να τους πείτε.

Ιχθείς: Η μέρα έχει αρκετές δόσεις συναισθηματικών αναγκών που θέλετε να σας τις  καλύψουν… Έτσι λοιπόν  μπορείτε άνετα ακόμα και να ανησυχήσετε τους δικούς σας ανθρώπους που θα τους πείτε κάτι και θα τους μπερδέψετε,  παρόλο που ξέρετε ότι δεν πρέπει να το κάνετε 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!