VIRAL

Στο τρέιλερ της νέας ταινίας της Pixar υπάρχει κάτι που προκαλεί αντιδράσεις [βίντεο]

Όσοι είδαν και λάτρεψαν την ταινία κινουμένων σχεδίων "Αναζητώντας τον Νέμο" σίγουρα θα θυμούνται την "Ντόρι" το πιο ξεχασιάρικο ψάρι του βυθού.

Τώρα η Ντόρι γίνεται η ίδια πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία της Pixar που λέγεται "Αναζητώντας τη Ντόρι" (Finding Dory). Η φωνή της Ντόρι ανήκει στη γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιό Ellen DeGeneres, η οποία πρόσφατα στην εκπομπή της παρουσίασε το νέο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας.

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε αίσθηση είναι πως στο τρέιλερ εμφανίζεται ένα ζευγάρι γυναικών να κινείται σε ένα πάρκο και να δίνουν ξαφνιασμένες ένα παιχνιδάκι σε ένα μωρό. Μάλιστα στο αμέσως επόμενο πλάνο μεταφερόμαστε και πάλι στο βυθό και ακούγεται ένα ψάρι να φωνάζει "μαμά - μπαμπά", μία σύμπτωση στο μοντάζ που πολλοί δεν τη θεωρούν καθόλου τυχαία. Αν τελικά επιβεβαιωθεί πως η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων περιλαμβάνει μία σκηνή όπου εμφανίζεται ένα ζευγάρι λεσβίες με παιδί (και όχι για παράδειγμα δύο φίλες που έχουν πάει βόλτα τα παιδιά τους στο πάρκο) τότε η Pixar και η Disney θα γράψουν ιστορία και θα γίνουν οι πρώτες εταιρείες που τόλμησαν να δείξουν ένα ζευγάρι λεσβιών με παιδί ως "φυσιολογικό" σε μία παιδική ταινία. 
Πάντως μέλη της διεθνούς LGBTQ από τώρα δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την πιθανότητα να σπάσει ένα ακόμα κοινωνικό ταμπού, αλλά παράλληλα στο Διαδίκτυο και στα social media, αυτό το (πολύ πιθανό) σενάριο προκαλεί από τώρα θύελλα αντιδράσεων με πολλούς να επικρίνουν έντονα την εμφάνιση ομόφυλων ζευγαριών σε παιδικές ταινίες.

Δείτε το τρέιλερ με την επίμαχη σκηνή να είναι αμέσως μετά το 1ο λεπτό.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!