VIRAL

Αυτή η διαφήμιση παιδικών ρούχων προκάλεσε την οργή πολλών

Η νέα καμπάνια για την παιδική σειρά ρούχων πασίγνωστης πολυεθνικής εταιρείας έχει προκαλέσει πολλά οργισμένα σχόλια στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για τη νέα καμπάνια της Gap για τη παιδική σειρά GapKids που στόχος της ήταν να δείξει σε ομαδικές φωτογραφίες τις απίστευτες και διαφορετικές ικανότητες που έχουν τα μικρά παιδιά. Ωστόσο αυτή η φωτογραφία που δείχνει ένα μαύρο κοριτσάκι να στέκεται για να στηριχτεί επάνω του ένα λευκό κορίτσι έχει προκαλέσει πλήθος ανιδράσεων.
Η φωτογραφία ανέβηκε στο Facebook  από την Fatima La'Juan Muse με χιλιάδες κοινοποιήσεις, ενώ και το twitter γέμισε με αρνητικά σχόλια τύπου "Προφανώς η Gap θέλει να μας πει πως το μόνο που μπορεί να κάνει ένα μαύρο κοριτσάκι είναι να κάνει το μπράτσο της καρέκλας σε ένα λευκό κορίτσι".

Η ίδια η εταιρεία σε ανακοίνωση της αναφέρει πως η καμπάνια της GapKids σκοπό έχει να αναδείξει τη διαφορετικότητα όπως κάνει εδώ και 46 χρόνια η εταιρεία, ωστόσο η εκπρόσωπος της εταιρείας Debbie Felix, δήλωσε πως θα αντικαταστήσουν στην καμπάνια τους την συγκεκριμένη εικόνα με κάποιο άλλο πλάνο από την φωτογράφηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!