VIRAL

Αυτή η φωτογραφία έγινε viral για πολύ καλό λόγο

Αυτή η φωτογραφία και το κείμενο που τη συνόδευε ανέβηκαν στο Imgur και έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια θετικών σχολίων και είναι όλα απολύτως δικαιολογημένα.

Όπως αναφέρει ο Independent, τη συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβασε ο 34χρονος Todd Herres και απεικονίζει την σύντροφό του, την 38χρονη Eva Alice Webb, η οποία έχει αποκοιμηθεί περιστοιχισμένη από βιβλία.
Ο Todd, ανέβασε τη φωτογραφία καθώς σκοπεύει να παντρευτεί την Eva και μας εξήγησε πως η κοπέλα του έχει καταφέρει στα 38 της χρόνια να μεγαλώσει μόνη της δύο παιδιά, μπόρεσε να βρει το κουράγιο για να ξεφύγει από δύο περιστατικά σοβαρής ενδοοικογενειακής βίας (προφανώς λόγω βίαιων συντρόφων που είχε στο παρελθόν) και τώρα προσπαθεί να σπουδάσει στο κολέγιο.
Ο ίδιος την βρήκε να έχει αποκοιμηθεί ενώ διάβαζε για το κολέγιο και ο άνδρας περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει η σύντροφός του θέλησε να μοιραστεί με όλους το πόσο την θαυμάζει και να μας πει πως πιστεύει πως η απόφασή του να την παντρευτεί είναι η πιο σωστή απόφαση που έχει πάρει ποτέ στη ζωή του.
Τώρα, το φεμινιστικό του διαδικτυακό μήνυμα αγάπης και θαυμασμού, κάνει το γύρο του κόσμου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!