TV BITS

Survivor: Οι Χριστόφορος και Φάνης κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια

Πολλά νεύρα είχαν οι παίκτες και των δύο ομάδων στο επεισόδιο του Survivor που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 2/4 καθώς όλοι γνώριζαν πόσο κρίσιμος ήταν ο τρίτος αγώνας ασυλίας και η ένταση χτυπούσε κόκκινο ακόμα και με τις πιο ασήμαντες αφορμές αλλά ένας μεγάλος καβγάς κόντεψε να ξεσπάσει αμέσως μετά την ήττα των Κόκκινων.

Συγκεκριμένα, ο Φάνης και ο Χριστόφορος κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια  αμέσως μετά το flag race, όταν ο Χριστόφορος  απευθύνθηκε στον Φάνη χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «βλακάκο».

«Σε έχω προσβάλει ποτέ; Βλακάκο δεν θα τολμήσεις να με ξαναπείς ποτέ! Ό,τι κι αν έχει γίνει δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με αποκαλείς βλακάκο», είπε εμφανώς εξοργισμένος ο Φάνης Μπολέτσης, με τον συμπαίκτη του να του απαντά: «Αφού είσαι βλακάκος. Βλακάκος είσαι» και τους υπόλοιπους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Γκρίνιαζε για τον πόντο και του λέω: φιλάκια. Και μου λέει: άκουσε να δεις, βλακάκο. Δεν θα πέσω στην παγίδα του, δεν τον προκάλεσα καν, δεν του είπα τίποτα. Ίσα-ίσα ήμουν ήρεμος. Στην τελική δεν έχω να αποδείξω τίποτα στο Survivor, ούτε πνευματικά ούτε αγωνιστικά», τόνισε ο Φάνης Μπολέτσης στους συμπαίκτες του για το επίμαχο περιστατικό.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας, τον οποίο κέρδισαν οι Μπλε, το θέμα συζητήθηκε εκ νέου από τις δύο ομάδες. Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους εμπλεκόμενους παίκτες να εξηγήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δημιουργεί εντάσεις. Όλοι έχουμε έρθει εδώ με ένταση αλλά δεν νοείται να χαρακτηρίζεις ανθρώπους έτσι. Δεν θα άρεσε σε κανέναν», σημείωσε ο Φάνης Μπολέτσης.

«Για μένα είναι προσβλητικό να μου στέλνει φιλάκια ένας άντρας. Νομίζω ότι ήμουν και πολύ ευγενικός που τον είπα απλώς βλακάκο. Να σκεφτεί λίγο ο Φάνης τι έχει πει για τους άλλους. Δεν έχω να του ζητήσω συγνώμη για κάτι», είπε ο Χριστόφορος από την πλευρά του, δικαιολογώντας τη στάση του στο περιστατικό στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!