TV BITS

Survivor: Οι ομάδες άλλαξαν και η Ευγενία βγήκε ξανά στον τάκο

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Survivor μετά το επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Κυριακής 10/3 και το έκτακτο συμβούλιο, όπου άλλαξε ριζικά η σύνθεση των ομάδων.

Η πρώτη ριζική αναδιοργάνωση του σκηνικού, ήρθε νωρίτερα απ' όσο μπορούσαν να φανταστούν και οι ίδιοι οι παίκτες, ως απόρροια των τελευταίων αποτελεσμάτων στα αγωνίσματα, καθώς και των πολλαπλών απουσιών λόγω τραυματισμών.

Γνωρίζαμε ότι οι ομάδες δεν θα παρέμεναν ίδιες για πάντα. Όμως αυτή τη φορά, η πρώτη ριζική αναδιοργάνωση του σκηνικού, ήρθε νωρίτερα απ' όσο μπορούσαν να φανταστούν και οι ίδιοι οι παίκτες, ως απόρροια των τελευταίων αποτελεσμάτων στα αγωνίσματα, καθώς και των πολλαπλών απουσιών λόγω τραυματισμών. Οι αντιδράσες πολλές και ξεχωριστές. 

Αφού οι παίκτες ξεπέρασαν την αρχική κρυάδα της πρόσληψης των νέων δεδομένων, στη συνέχεια έπρεπε να αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία, απέναντι στους μέχρι χθές συμπαίχτες τους. Την αρχή έκαναν Σταμάτης με Γιάννη Περπατάρη. 


Ο πρώην μαχητής και νυν κόκκινος, εκτός από την αγωνιστική του κόντρα, είχε και κάποιες έντονες στιγμές εξωαγωνιστικές με την Σταυρούλα, που είχαν ως αποτέλεσμα να τον πάρει στο κυνήγι για να τον βρέξει. 


Ο παίκτης τελικά συμμετείχε και στην τελική αναμέτρηση που έδωσε την νίκη στη νέα κόκκινη ομάδα. 


Κάποιοι παίκτες, όπως η Χρύσα, φάνηκε να δυσκολεύονται να συνηθίσουν στα νέα δεδομένα, και η αλλαγή τούς καταβάλει σε σημαντικό βαθμό. Η παίκτρια μάλιστα ήταν διπλά στενοχωρημένη, γιατί δεν μπόρεσε να φέρει πόντο και να αφιερώσει νίκη στη μητέρα της που είχε γενέθλια. 


Με κάπως περίεργο κλίμα η νέα Μπλε ομάδα πήγε στο συμβούλιο να ψηφιστεί στην πρώτη αμήχανη ψηφοφορία μετά την αλλαγή  των ομάδων. Υποψήφια βγήκε η Ευγενία, η οποία για ακόμη μια φορά δέχθηκε την ψήφισή της αδιαμαρτύρητα, αναγνωρίζοντας την αγωνιστική της αδυναμία. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!