TV BITS

Survivor: Έξαλλος ο Σταμάτης με τον Γιάννη - «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του»

Ξένο σώμα στην μπλε ομάδα του Survivor μοιάζει να είναι για ορισμένους ο Γιάννης Περπατάρης. Κάτι που έκανε καθ’ όλα καθαρό, μάλιστα, ο Σταμάτης Ταλαδιανός μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης τη νύχτα της Τετάρτης 6/3.

Ειδικότερα, λίγη ώρα μετά το πέρας του τελευταίου συμβουλίου του νησιού, ο παίκτης των Μαχητών του Survivor σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για άλλη μια φορά στο συμβούλιο ανοίχθηκε το κομμάτι του ότι έχουμε διασπαστεί, άρχισαν να γίνονται πάλι επιθέσεις. Από κει και πέρα, στο κομμάτι που αφορά τον Γιάννη, αποκάλεσε εμένα καραγκιόζη και την Άιρα αρπαχτικό. Έχει μαλώσει με την Δώρα και έχει στην ουσία μιλήσει άσχημα σε όλη την ομάδα και σε όλους τους παίκτες ανά καιρούς».

«Έχει πάρα πολλά νεύρα και πάντα υπάρχει η δικαιολογία του… «είχα νεύρα, συγνώμη». Ήρθαμε εδώ μέσα για να βιώσουμε τι; Να βιώσουμε έναν φόβο που αποκαλείται Γιάννης; Που έχει τα νεύρα και εκεί, πάνω στα νεύρα του, φοβάσαι μη σε χτυπήσει, μη σε κλωτσήσει, να μην σου βρίσει τίποτα και μετά να έρθει σε ένα συμβούλιο για να μου πει συγνώμη;».

«Δεν την δέχομαι τη συγνώμη! Δεν μπορώ να δεχθώ άλλες συγνώμες! Πόσες συγνώμες πρέπει δηλαδή να δεχθούμε όλοι μας όταν έχεις θέμα; Έχεις μονίμως θέμα με τα νεύρα σου» πρόσθεσε επίσης, σε έντονο τόνο, ο Σταμάτης .

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο οπου και η Aira εκφράζει παράπονα για τη συμπεριφορά του Γιάννη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!