TV BITS

Survivor: Ο Αλέξης είπε πως φταίνε τα κιλά του Τζέιμς που δεν σκόραρε χθες

Οι Διάσημοι επιτέλους κατάφεραν να κερδίσουν σε ένα αγώνα ασυλίας, καθώς έχουν ήδη χάσει 4 ασυλίες, από τη στιγμή που μπήκαν νέοι παίκτες στο παιχνίδι. Και ανάμεσα στους Μπλε που δεν κατάφεραν χθες να φέρουν ούτε έναν πόντο στην ομάδα των Μαχητών ήταν και ο Τζέιμς Καφετζής.

Μετά τη νίκη της Κόκκινης ομάδας στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο Αλέξης Παππάς πήρε το λόγο και εξήγησε πως η ομάδα πέτυχε τον στόχο της, αλλά φρόντισε να πετάξει και μια... κακία για τα κιλά του Τζέιμς.

Ο παίκτης των Διασήμων είπε: «Θεωρώ ότι τα ματσαρίσματα πήγαν ευνοϊκά για τ ηνη ομάδα μου αλλά πήγαν εξίσου καλά και οι επιλογές που έκαναν οι άλλοι. Η Ασημίνα έφερε 3 νίκες και σιγά σιγά ανακτούμε τις δυνάμεις» και πρόσεθσε σχολιάζοντας τους αντιπάλους:  «Η Δώρα νομίζω ήταν πιο αργή απ' ότι συνήθως και ο Τζέιμς δεν έφερε κανέναν πόντο. Νομίζω ότι θέλει 2-3 εβδομάδες, μέχρι να αρχίσει να εξισορροπεί με τα run και τα εμπόδια που είναι και πιο χαμηλά. Ακόμα τα κιλά του δεν τον βοηθάνε για να είναι πιο ευλύγιστος».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο
 

Ο Τζέιμς είπε πως ο ίδιος ευθύνεται για τη χθεσινή ήττα της ομάδας του και στην καλύβα είπε πως θα πρέπει τώρα να αποδείξει πως δεν είναι παλτό!

Στο συμβούλιο που ακολούθησε  οι Μπλε έβγαλαν στον τάκο την Μαριλίνα Βακονδίου, η οποία περίμενε να ακούσει το όνομά της.



«Φυσικά και το περίμενα, είναι πολύ λογικό. Τον πρώτο μήνα έφερνα κάθε μέρα νίκη, τις δύο τελευταίες εβδομάδες δεν σταυρώνω νίκη. Δεν είμαι εγώ, το προσπαθώ πολύ ψυχολογικά αλλά ήμουν σίγουρη» δήλωσε η παίκτρια του Survivor αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.


Το ποιος θα είναι υποψήφιος μετά τον τρίτο αγώνα ασυλίας θα καθορίσει κι αν η μονομαχία θα γίνει ανάμεσα σε άνδρες ή γυναίκες καθώς ήδη έχει βγει στον τάκο ο Θοδωρής από την Κόκκινη ομάδα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!