GOSSIP

H Μαρίνα Σάττι μίλησε σε ένα από τα top sites για τους φαν της Eurovision

"Ζάρι" είναι ο τίτλος του κομματιού που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024 εκπροσωπώντας την Ελλάδα και μέχρι στιγμής μόνο ο τίτλος του τραγουδιού και το γεγονός πως θα έχει έθνικ στοιχεία έχουν γίνει γνωστά.

Η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού θα γίνει σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1.


Μέχρι τότε βέβαια η Μαρίνα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη Eurovision του Μάλμε.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στο Λονδίνο για να δώσει ακόμη μία επιτυχημένη -sold out – συναυλία, αυτή τη φορά στο “The Garage” και  κατά την επίσκεψη της αυτή στο Ην. Βασίλειο, είχε την ευκαιρία να δώσει συνέντευξη σε ένα από τα πιο επιτυχημένα sites τα οποία ασχολούνται με τον διαγωνισμό της Eurovision, τους Wiwibloggs.

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, η Μαρίνα αν και άρρωστη, ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή και έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον μοναδικό William.

Στα πλαίσια της συνέντευξης, μίλησε για την επιλογή της από την ΕΡΤ, και το ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που της έγινε πρόταση. Όπως δήλωσε η ίδια, μέχρι πρότινος δεν ένιωθε έτοιμη και δεν είχε την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσει όλο το project.

«Φέτος μου έκαναν ξανά πρόταση και είπα “γιατί όχι”;»

Στα πλαίσια της συνέντευξης μίλησε για τη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού. Η Μαρίνα με την ομάδα της, αφού άκουσαν τα υποψήφια τραγούδια, επέλεξαν τα αγαπημένα τους και κατόπιν επικοινώνησαν με τους δημιουργούς τους και δούλεψαν στο studio με τα τραγούδια τα οποία πίστευαν ότι είναι πιο “κατάλληλα” για το διαγωνισμό! Σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης όχι μόνο το τραγούδια σαν τραγούδι, αλλά και πως θα το ένιωθε η ίδια η Μαρίνα όταν θα το ερμήνευε στη σκηνή της Eurovision.

«Το τραγούδι μου είναι “κοντά” με αυτά τα οποία παρουσιάζω στα project μου μέχρι τώρα, αλλά νιώθω ότι είναι λίγο πιο μπροστά! […] Το τραγούδι μου έχει θέμα την “Τύχη”!»

Μίλησε επίσης για τις σπουδές της στο κλασσικό πιάνο, στη μουσική και το κλασσικό τραγούδι, το θέατρο και την αρχιτεκτονική!

«Κάποια στιγμή πήρα μία υποτροφία για το Berklee College of Music στη Βοστώνη όπου σπούδασα παραγωγή. Νιώθω ότι το πολυπολιτισμικό περιβάλλον της Αμερικής με βοήθησε να μάθω πολλά για νέες κουλτούρες και τη μουσική τους. Πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο κατάλαβα με τι ακριβώς ήθελα να ασχοληθώ στη ζωή μου. Πιστεύω ότι η παραδοσιακή μουσική από όλο τον κόσμο, έχει κάτι κοινό από πίσω. Πρόκειται για τις εμπειρίες από την ζωή των ανθρώπων, την εξέλιξη, τον χορό, τις χαρές της ζωής, αλλά και τον θρήνο! Για εμένα αυτά είναι οι ρίζες της παραδοσιακής μουσικής»

Αυτό που θέλει η Μαρίνα να πάρουν οι άνθρωποι από τη μουσική της, είναι η νέα Ελλάδα του σήμερα! Την αστική κουλτούρα, αλλά και τις επιρροές από την pop αλλά και τη rap κουλτούρα!

«Δεν μπορώ να δω τη Eurovision σαν διαγωνισμό! Τι σημαίνει να χάσεις ή να κερδίσεις; Για μένα σημασία έχει να πάμε όλοι οι καλλιτέχνες εκεί να δείξουμε την διαφορετικότητα μας, το ποιοι είμαστε και να είμαστε περήφανοι! Για μένα είναι περισσότερο ένα μουσικό φεστιβάλ!» είπε.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη της Μαρίνας στους Wiwibloggs ΕΔΩ

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Β' Ημιτελικού στις 9 Μαϊου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!