TV BITS

Survivor: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπήκε στην ομάδα των Μαχητών

Οι εξελίξεις στο Survivor τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς, καθώς μετά την προσθήκη 5 νέων παικτών, που είδαμε το βράδυ της Κυριακής, στο επεισόδιο της Δευτέρας 12/2 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την είσοδο ενός ακόμη νέου παίκτη.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους νέους παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης στο επεισόδιο της Κυριακής, ήταν και Κωνσταντίνος Βουγιουκαλάκης. 

Ο παίκτης εντάχθηκε στην ομάδα των Μαχητών, αγωνίστηκε, έφερε πόντο, όμως στη συνέχεια λόγω αδιαθεσίας έφυγε για το νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για όλη τη μέρα.

Έτσι στο νέο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία, που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας 12/2 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως για να αποκατασταθεί ξανά η ισορροπία, οι Μαχητές θα ενισχυθούν με έναν ακόμα παίκτη, τον Tik Toker Γιώργο Γκιουλέκα. 

Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι 29 ετών από την Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας και Tik Toker. «Ό,τι απορίες έχεις θα στις λύσω» είπε προς τον Γιώργο Λιανό και συνέχισε: «Η σχέση μου με τον αθλητισμό το τελευταίο διάστημα δεν είναι τόσο καλή και από Αύγουστο μέχρι Δεκέμβριο δεν έκανα κάτι λόγω τραυματισμού. Τώρα είμαι καλά. Πέντε ώρες πριν με πάρουν τηλέφωνο έπαθα ένα μικρό τραυματισμό στο ποδόσφαιρο». Ο ίδιος δε μίλησε για τον εθελοντισμό που έκανε στην Τανζανία.

Ο παίκτης φάνηκε εξαρχής άνετος, ενώ και την ώρα που κλήθηκε να αγωνιστεί τα πήγε περίφημα και έφερε δύο πόντους.

Στην πορεία στο Συμβούλιο, ο Λιανός του έδωσε το λόγο με τον ίδιο να μιλά για το πως του φάνηκε η σύντομη συνύπαρξή του με τους Μπλε.

Ο ίδιος είπε πως ακόμα δεν έχει καταλάβει τί έχει γίνει ούτε έχει προλάβει να προσαρμοστεί

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!