TV BITS

Survivor: Τέλος στο σερί των Διάσημων - Δείτε ποια βγήκε στον τάκο

H χθεσινή είσοδος συνολικά 5 νέων παικτών, εκ των οποίων οι δυο ήταν οι Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή, φάνηκε πως αμέσως άλλαξε τις ισορροπίες στο Survivor και είδαμε να σπάει το σερί από νίκες της κόκκινης ομάδας.

Ο Τζέιμς και η Σταυρούλα μπήκαν στην Μπλε ομάδα, ενώ οι Κόκκινοι ενισχύθηκαν με την προσθήκη των Έλενα Αμανατίδου,  Θοδωρή Τουρκογέωργου και Κωνσταντίνου Βουγιουκαλάκη.


Ο χθεσινός πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας εξελίχθηκε σε... ντέρμπι όπου τον καθοριστικό τελευταίο πόντο για τη νίκη των Μαχητών τον έφερε ο Καφετζής μαζί με την Χρυσαειδή. 


Μάλιστα ο Τζέιμς μετά τη λήξη της αναμέτρησης θυμήθηκε τον Τριαντάφυλλο και τον πανηγυρισμό που του έταξε. 


Ακολούθησε το συμβούλιο όπου εν μέσω των πρώτων εντάσεων και αιχμών, για τους… παλιούς Τζέιμς και Σταυρούλα, η κόκκινη ομάδα προχώρησε κανονικά στη ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας. Και ο Γιώργος Λιανός διάβασε στη συνέχεια, ως είθισται, μία μία τις ψήφους των Κόκκινων.

Όπως ήταν αναμενόμενο για τους περισσότερους δε, σε συνέχεια και των έντονων στιγμών που διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα με την ίδια πρωταγωνίστρια, η πρώτη προς αποχώρηση στο Survivor για αυτή την εβδομάδα είναι η Ζωή Ασουμανάκη. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ορισμένα μέλη των Κόκκινων αναγνώρισαν την ελαφριά άνοδο της συμπαίκτριας αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει την υποψηφιότητα.

«Για να πω την αλήθεια το περίμενα. Στην αρχή, με το που ήρθα, δεν  έδειξα και ένα τόσο καλό αγωνιστικό επίπεδο. Βέβαια στη συνέχεια άλλαξε αυτό. Θεωρώ ότι κατάφερα και βρήκα τα πατήματα μου, έφερα κάποιες νίκες στην ομάδα μου και όσο περνάει ο καιρός θεωρώ πως το βρίσκω και περισσότερο. Προς το παρόν όμως πιστεύω ότι είμαι από τις αδύναμες παίκτριες αυτής της ομάδας» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, Ζωή Ασουμανάκη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!