TV BITS

Survivor: Η εβδομάδα ξεκινά με τραυματισμούς και εντάσεις [τρέιλερ]

Μετά την αποχώρηση της Ανδριάνας Καγιά από την ομάδα των Μαχητών, απόψε (14/1) στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ και το ΣΚΑΙ, το Survivor επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο και τον πρώτο αγώνα ασυλίας της δεύτερης εβδομάδας όπου θα δούμε πολλά απρόοπτα.

Οι Μαχητές φυσικά θέλουν να "σπάσουν" το αρνητικό σερί με ήττες, ενώ τώρα που όλοι είδαν στην πράξη τους νέους κανόνες στο Survivor, είναι πλέον ξεκάθαρο πως όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων θέλουν να κερδίσουν τον τίτλο του MVP της εβδομάδας, που την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής (14/01) βρέπουμε πως η Ασημίνα εκφράζει την ενόχλησή της για τη στάση του Φάνη, υποστηρίζοντας πως την ειρωνεύτηκε, ενώ με τη σειρά του ο παίκτης της μπλε ομάδας σχολιάζει ειρωνικά πως δέχεται… πολλή αγάπη από την αντίπαλό του.

“Φάνη αγόρι μου είσαι πάρα πολύ εριστικός και εγωιστής“, φαίνεται να λέει η Ασημίνα.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ρίχνονται ξανά στη μάχη, ωστόσο χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί τόσο ο Σάββας Γκέντσογλου όσο και ο Αλέξης Παππάς εμφανίζονται ενοχλημένοι από τον τρόπο που παίζουν οι αντίπαλοί τους, με τον πρώτο να λέει χαρακτηριστικά “θεωρώ ότι δεν παίξατε δίκαια, πριν μια ώρα δεν μπορούσε να περπατήσει“.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος φαίνεται επίσης ο Rob James Seymour να τραυματίζεται και να καταρρέει στον στίβο μάχης με τους συμπαίκτες του να θορυβούνται και να τρέχουν προς το μέρος του.

Το περιστατικό αποτέλεσε θέμα συζήτησης και στο Συμβούλιο του Νησιού, με τον Παύλο Παπαδόπουλο να αφήνει αιχμές πως μπορεί να πρόκειται και για στρατηγική από την πλευρά της αντίπαλης ομάδας, κατηγορώντας τον Rob James πως “προσπαθείς να ασχοληθούμε μαζί σου“.

Survivor 2024: Δείτε το trailer της Κυριακής (14/01)

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!