GOSSIP

Ο Light πάλι... ξέφυγε: 'Έβρισε on camera και άνοιξε... κόντρα με την Κατσαΐτη.

Για μια ακόμη φορά, ο νεαρός τράπερ Light, από τη θέση του κριτή του Fame Story κατάφερε να προκαλέσει έριδες και αρνητικά σχόλια για τα... γαλλικά που ξεστομίζει on air.

 Αφορμή για αυτό στάθηκε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε σπουδάστρια και τον Γιώργο Θεοφάνους, στην οποία και θέλησε να πάρει θέση κατά τον δικό του τρόπο ο νεαρός τράπερ.

Ειδικότερα, ο Light σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένα μεγάλο surround στον Γιώργο Θεοφάνους, τον γουστάρω πάρα πολύ και είναι μου αρέσει η ενέργεια και που φέρνει σε αυτό το show. Τον έχω παρακολουθήσει και πολλά χρόνια σε άλλα shows που έχει κάνει και μου αρέσει η περσόνα του. Πάντα αρέσει στον κόσμο να παίρνει τις δηλώσεις μου και να τις διαστρεβλώνει, να τις κάνει κάτι άλλο οπότε θέλω να εξηγήσω πως τρέφω σεβασμό προς τον κ. Θεοφάνους».

«Χαίρομαι που εκπαιδεύεσαι στην τηλεόραση» έσπευσε να υπογραμμίσει, βεβιασμένα εκ των πραγμάτων, ο Νίκος Κοκλώνης με τον Light να αναφωνεί «γαμ…ε τα» και να παγώνει τους πάντες εύλογα στο πλατό του Fame Story.

«Αυτός είμαι, τι να κάνω» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Light γελώντας για να προχωρήσει στην τοποθέτηση του. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει σε αυτή την χώρα τουλάχιστον μια μανία με τους τύπους. Δηλαδή αυτόν πρέπει να τον σέβεσαι γιατί είναι μεγαλύτερος, αυτόν πρέπει να τον σέβεσαι γιατί είναι καθηγητής. Αυτός είναι δήμαρχος, αυτός είναι αρχίμπατσος, αυτός είναι δικαστής. Αυτά εδώ τα πράγματα και η λατρεία των τίτλων που υπάρχει σε αυτή την χώρα έχει επιτρέψει για πάρα πολλά χρόνια να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές».

Ξεκαθαρίζοντας, δε, πως ο τράπερ δεν αναφέρεται στον δημοφιλή μουσικοσυνθέτη συνέχισε σε έναν μονόλογο με τη διάθεση να συμπεριλάβει πάρα πολλά πράγματα, μαζί, προκαλώντας τις αντιδράσεις τόσο από τον παρουσιαστή και παραγωγό του Fame Story όσο και από τον Αντώνη Ρέμο σε διαφορετικά σημεία.

Η νέα κόντρα και οι.... μπηχτές για την στυλίστρια

 

Λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή ο Φειδίας, ο Light έκανε μια ερώτηση για την ενδυματολογική επιλογή του σπουδαστή με τον παρουσιαστή και παραγωγό του Fame Story να ρίχνει, άθελα του, λάδι στη φωτιά και να τσιγκλάει τον κριτή για να ακολουθήσει ένας σύντομος μα απολαυστικός διάλογος ανάμεσα τους.

L.: Να κάνω μια ερώτηση, πριν τελειώσουμε. Μία. Έχουμε αλλάξει στιλίστα;

Ν.Κ.: Όχι, για ποιον λες;

L.: Για τα παιδιά, για τα παιδιά.

Ν.Κ.: Όχι, έχουμε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

L.: Μπράβο, ξύπνησε!

Ν.Κ.: Πάντα ήταν ξύπνια. Τι εννοείς;

L.: Σήμερα σαν να ντύθηκαν λίγο ωραία τα παιδιά. Σήμερα όλοι είναι λίγο πετυχημένοι.

Ν.Κ.: Και στυλίστας ο Light τώρα!

L.: Στυλίστας όχι, στυλάρα ναι.

«Λοιπόν, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη είναι φανταστική επαγγελματίας. Light μου, αν θες, σε προκαλώ να σε ντύσει μια μέρα για να σε δούμε από την Αλεξάνδρα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης με τον τράπερ και κριτή του Fame Story να απαντά ως εξής. «Τι λες ρε φίλε! Τι σου έκανα; Σου έκανα κάτι;».

«Τίποτα, αλλά να σου πω ότι η Αλεξάνδρα θα είναι τιμή σου να σε ντύσει. Εμπιστεύσου με μια φορά» επέμεινε ο Νίκος Κοκλώνης με τον Light να σχολιάζει, αδιάφορα, πως «εντάξει φίλε. Θα το σημειώσω στο τεφτέρι μου και θα σου πω την άλλη εβδομάδα».

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!