VIRAL

Συγκινεί η ανάρτηση της Courteney Cox για τον Matthew Perry

Ο αιφνίδιος θάνατος του ηθοποιού Matthew Perry βύθισε στο πένθος όλους τους συμπρωταγωνιστές του από τη θρυλική σειρά Friends, οι οποίοι αν και έχουν περάσει μέρες από το θάνατο και την κηδεία του σταρ, δεν είχαν κάνει καμιά ανάρτηση απλά είχαν βγάλει μια κοινή ανακοίνωση όπου έλεγαν πως ήταν μια οικογένεια.

Τώρα όμως η Courteney Cox, η τηλεοπτική Μόνικα που παντρεύτηκε στη σειρά τον Τσάντλερ, θέλησε να πει το δικό της αντίο μέσω Instagram και η ανάρτησή της συγκινεί

Η ηθοποιός 17 μέρες μετά το θάνατο του άλλοτε συμπρωταγωνιστή της κοινοποίησε μια σκηνή από τα Φιλαράκια, στην οποία η Μόνικα και ο Τσάντλερ είναι μαζί στο κρεβάτι και στη λεζάντα μοιράστηκε μια ιστορία από τα γυρίσματα της σειράς.

 

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που πέρασα μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά, όπως εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ. Για την ώρα, ορίστε μία από τις αγαπημένες μου.

Για να δώσω ένα μικρό παρασκήνιο, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα περνούσαν μια βραδιά στο Λονδίνο. Αλλά με τον τρόπο που ανταποκρίθηκε το κοινό, έγινε η αρχή της ιστορίας αγάπης τους. Σε αυτή τη σκηνή, πριν ξεκινήσει το γύρισμα μου ψιθύρισε μία αστεία ατάκα να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός», έγραψε

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!