GOSSIP

Χώρισαν ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Βασιλική Μακρή

Μπορεί πολλοί να ήταν βέβαιοι πως θα έτρωγαν κουφέτα από τη σχέση του Κωνσταντίνου Καζάκου με την κατά 27 χρόνια νεότερή του Βασιλική Μακρή, αλλά τελικά αντί για το γάμο ήρθε η είδηση του χωρισμού.

Η εφημερίδα «ΟΝ Τime» και η Σάσα Σταμάτη, αποκάλυψαν πως ο ταλαντούχος ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, γιος του αείμνηστου Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη, δεν είναι πια ζευγάρι με τη νεαρή χορεύτρια Βασιλική Μακρή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της μελαχρινής καλλονής, η σχέση τους έκανε τον κύκλο της, καθώς οι δυο τους αναζητούσαν πλέον διαφορετικά πράγματα.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος υπήρξε παντρεμένος με τη συνάδελφό του Τάνια Τρύπη, με την οποία απέκτησαν την κόρη τους, Τζένη. Ο ηθοποιός, μετά το τέλος του γάμου τους, παντρεύτηκε την fashion expert Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία υπήρξαν μαζί για έντεκα χρόνια. Οι δυο τους, απέκτησαν τον γιο τους Ιάσονα.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, έγινε γνωστή η είδηση πως είναι και πάλι ερωτευμένος κι ευτυχισμένος με τη Βασιλική Μακρή. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προτεραιότητα του Κωνσταντίνου ήταν πάντα η κόρη του και ο γιος του και η σχέση μαζί τους. Ο γοητευτικός ηθοποιός διατηρεί άριστες σχέσεις με πανέμορφη πρώην σύζυγό του Ιωάννα Μαρτζούκου, καθώς τη θεωρεί όχι απλώς τη μητέρα του γιου τους, αλλά και καλή μητέρα του παιδιού που απέκτησαν. Η Ιωάννα Μαρτζούκου όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, κύριο μέλημά της είναι ο γιος της Ιάσονας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!