WOMEN'S GUIDE

Η Βανδή είναι αποφασισμένη να κάψει τις θερμίδες που πήρε στις διακοπές

Στην Αθήνα έχουν επιστρέψει η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, μετά από πολυήμερες διακοπές στην Κρήτη, το Πήλιο και τις Κυκλάδες και η τραγουδίστρια επέστρεψε στο γυμναστήριο.

Η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να «κάψει» τις θερμίδες που πήρε το καλοκαίρι και ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στο TikTok, μέσα από το γυμναστήριο του συντρόφου της Μελίνας Νικολαΐδη, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Μαζί με τη μητέρα της στο γυμναστήριο, ήταν και η Μελίνα Νικολαΐδη, που έκανε διάδρομο, όσο η τραγουδίστρια τραβούσε το TikTok βίντεο.

Στο κλιπ, η Δέσποινα Βανδή έχοντας φορέσει τα αθλητικά της ρούχα, λέει στους ακολούθους της:

«Με κατηγορούν ότι τους έριξα το ηθικό, επειδή είπα "καλό φθινόπωρο". Εγώ τι πρέπει να πω τώρα, που πρέπει να χαλάσω τη διατροφή μου; Δυο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και πολλή ρακή και τώρα ξαναείμαι πρώτη μέρα στο σχολείο, που δεν το θέλω, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω».

Δείτε το βίντεο στο protothema.gr

Πώς γυμνάζεται η Βανδή

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή, εδώ και αρκετά χρόνια κάνει pilates σχεδόν σε καθημερινή βάση και φυσικά πηγαίνει συχνά στο γυμναστήριο/

Λατρεύει επίσης το CrossFit, το οποίο την έχει βοηθήσει αρκετά, καθώς είναι μια μέθοδος προπόνησης με απαιτητικές πολυαρθρικές κινήσεις εκτελεσμένες σε υψηλή ένταση.

Το Crossfit είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής που ενισχύει εκτός από τη σωματική σου την καρδιαγγειακή και αναπνευστική αντοχή, τη δύναμη, την ευελιξία, την ευκινησία, την ισορροπία, τον συντονισμό αλλά και την ακρίβεια των κινήσεών σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!