VIRAL

H Emily Ratajkowski πόζαρε με μπικίνι στην κουζίνα και δέχεται... ανελέητο "κράξιμο"

Από τη στιγμή που το πασίγνωστο μοντέλο, επιχειρηματίας και influencer χώρισε με το σύζυγό της με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί, η Emily Ratajkowski, συχνά δέχεται σφοδρότατες επιθέσεις για τις σέξι αναρτήσεις που κάνει στα social media, καθώς ενίοτε ποζάρει με υπερβολικά σέξι outfits ακόμα και έχοντας αγκαλιά το μόλις 2 ετών αγοράκι της.

Η 32χρονη αρχικά δέχτηκε σκληρή κριτική για το πως ντύθηκε και κυρίως το πως πόζαρε στο πάρτι γενεθλίων του γιου της.

Μάλιστα μετά το ντόρο που προκάλεσε και τη βροχή αρνητικών σχολίων που δέχονταν, η Emily, που μετρά πάνω από 30 εκατομμύρια followers αναγκάστηκε να σβήσει τις πιο... σέξι πόζες της και να απενεργοποιήσει την εμφάνιση σχολίων σε αυτή την ανάρτηση, αφήνοντας μόνο πόζες σαν τις ακόλουθες.


Και πριν από λίγες μέρες η ίδια πόζαρε φορώντας ένα εξωφρενικά αποκαλυπτικό μπικίνι (από το δικό της brand) μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της και μοιράστηκε τις πόζες της μέσω Instagram.


Αυτή η ανάρτηση έγινε στις 20 Αυγούστου και έκτοτε το μοντέλο δεν έχει κάνει καμιά ανάρτηση καθώς το Instagram της έχει γεμίσει και πάλι με απίστευτα επικριτικά σχόλια για αυτές τις πόζες.


«Πως θα αισθανόσουν αν η μαμά σου κυκλοφορούσε έτσι μέσα στο σπίτι όταν ήσουν παιδί;» της γράφει ένας follower,  ενώ πολλοί την επικρίνουν πως ενώ έχει κάνει... σημαία το δικαίωμα των γυναικών να μην αφήνουν τους άλλους να εκμεταλλεύονται το κορμί τους, η ίδια μάλλον.... εργαλειοποιεί χωρίς κανένα φραγμό το κορμί της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!