GOSSIP

Η Φαίη Σκορδά δεν κάνει διακοπές αλλά... μετακόμιση! [εικόνες]

Μπορεί τον Αύγουστο η πλειονότητα του κόσμου να κάνει διακοπές, αλλά για την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού ξεκίνησε με πολλές... δουλειές αφού μετακομίζει σε νέο σπίτι.

Η ίδια είχε αποκαλύψει λίγο πριν ρίξει αυλαία η εκπομπή της ότι θα μετακόμιζε όμως λίγοι γνώριζαν ότι θα το έκανε μέσα στον Αύγουστο, την ώρα που οι περισσότεροι βρίσκονται σε διακοπές
 
Προφανώς, προκειμένου το σπίτι να είναι έτοιμο όταν τα δύο της αγόρια θα επιστρέψουν στις μαθητικές τους υποχρεώσεις και η ίδια γυρίσει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αποφάσισε να κάνει τώρα τη μετακόμιση που όλοι λίγο ως πολύ γνωρίζουμε τι σημαίνει.

Κούτες παντού, χάος στο παλιό σπίτι για να μαζέψεις μέχρι και την τελευταία καρφίτσα από τα υπάρχοντά σου, πανικός στο νέο σπίτι για να τακτοποιηθούν όλα όπως πρέπει...

Η Φαίη Σκορδά όμως το τόλμησε και σήμερα ξεκίνησε την... επιχείρηση, παίρνοντας μία βαθιά ανάσα για να τελειώσουν όλα όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε να τακτοποιηθούν η ίδια και τα αγόρια της πριν γίνει η εκκίνηση για τη νέα σεζόν.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε βίντεο, για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τη... βαβούρα που θα ζει για τις επόμενες μέρες, όμως δείχνει να έχει ξεκουραστεί από τις διακοπές που έκανε το προηγούμενο διάστημα.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Φαίης Σκορδά από τις στιγμές της μετακόμισής της με τις κούτες να βρίσκονται παντού!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!