TV BITS

Survivor: Ο Ατζούν αποθέωσε ως παίκτρια την Σταυρούλα Χρυσαειδή

O Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από τον χθεσινό μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και όταν ο ίδιος πήρε το λόγο, φρόντισε να πει επαίνους για μια παίκτρια που οριακά δεν κατάφερε να φτάσει στον Ημιτελικό και τον Τελικό: τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Παρ' όλα αυτά, πολλοί από το κοινό αλλά και τους παίκτες που πέρασαν από το φετινό Survivor ήταν αυτοί που είτε στον ημιτελικό είτε και στον τελικό περίμεναν να δουν τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ως την καλύτερη παίκτρια που πέρασε ποτέ από το Survivor, μιας και έφτασε με τη φετινή της συμμετοχή στο σημείο να έχει ξεπεράσει ακόμα και την Κατερίνα Δαλάκα σε συμμετοχές και runs στους στίβους μάχης.

H καλύτερη επιβεβαίωση, όμως για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή ήρθε από τον Acun Ilicali, τον παραγωγό του Survivor σε όλο τον κόσμο, ο οποίος παίρνοντας τον λόγο είπε χθες κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού ότι περίμενε να δει στους δύο finalists την ίδια, ως την πιο δυνατή γυναίκα που πέρασε από το παιχνίδι. Σαφώς η δήλωση αυτή ήταν και μια «μαχαιριά» στην καρδιά της Μαριαλένας ενώ η Σταυρούλα κατάφερε, χωρίς να το θέλει, να «κλέψει» για λίγο τη δόξα από τους δύο άντρες του τελικού.

Ταυτόχρονα, η παραδοχή αυτή του Τούρκου παραγωγού ενθουσίασε το κοινό στο Twitter, για τους οποίους «νικήτρια» και «βασίλισσα» του φετινού Survivor ήταν η συγκεκριμένη παίκτρια άσχετα αν λόγω των στρατηγικών που παίχτηκαν στο παιχνίδι δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε ο Ατζούν

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!