TV BITS

Πρωινό Μας: Η Μελίνα Μεταξά σχολίασε όλους τους παίκτες του Survivor

Η Κύπρια παίκτρια Μελίνα Μεταξά, με τις αγωνιστικές επιδόσεις της κατάφερε να παραμείνει για μήνες στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν μπόρεσε να μπει στην τελική 8άδα, καθώς αποχώρησε πρόσφατα. Και σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά.

Η Μελίνα, χαμογελαστή και ευδιάθετη, είπε πως περιμένει πως και πως να γυρίσει στην Κύπρο και στην οικογένειά της, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε πως έχει μια σχέση και πως είναι καλά: «είμαι απολύτως εκεί» είπε.


Επίσης σχολίασε όλα όσα έγιναν με τον Τάκη και τον Βασάλο.

«Δεν ίσχυε σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που φάνηκε ότι γινόντουσαν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι λέγανε ότι έχω αισθήματα για τον Κωνσταντίνο. Με τον Κωνσταντίνο όμως, δεν είχαμε καμία επαφή. Είχαμε κάτι σαν κόντρα. Μου πήγαινε κόντρα από την αρχή οπότε, κι εγώ δεν έδινα καμία σημασία.

Είχα τον δρόμο μου και στην ουσία ήμουν μόνη μου. Λεγόντουσαν διάφορα πράγματα. Ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να πει άλλα στον έναν, άλλα στον άλλον. Κατηγορούσε στα κορίτσια, σε μένα κάποια άλλη, σε κάποια άλλη εμένα, οπότε γινόταν ένα μπέρδεμα. Μετέφερε διάφορα πράγματα για να καλύψει άλλα πράγματα ίσως. Να καλύψει το οτιδήποτε.

Με άφησε πολύ εκτεθειμένη γιατί εγώ έχω μια σχέση έξω από το παιχνίδι, είμαι εκεί και δεν υπήρχε κάτι άλλο. Ούτε κρυφό αίσθημα, ούτε τίποτα. Από μόνες τους έβγαιναν και λέγανε διάφορα» είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μεταξά.


Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τους εναπομείναντες παίκτες του Survivor, ακούστηκε να αποκαλεί "λίγο εριστική" τη Σταυρούλα, είπε πως ο Σάκης "είναι σαν να παίζει κρυφτό"  ενώ δε θέλησε να πει ποιος/α θεωρεί πως θα κερδίσει το Survivor All Star και εξήγησε το γιατί.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!