TV BITS

Survivor All Star: Οι Μάριος και Σταυρούλα είναι οι νέοι αρχηγοί ομάδων

Γεμάτο ανατροπές ήταν για τους παίκτες το επεισόδιο του Survivor All Star που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακ'ής 18/6 στο ΣΙΓΜΑ και στο ΣΚΑΙ, καθώς τα πάντα άλλαξαν στους κανόνες και τη σύνθεση των ομάδων, μετρώντας πλέον αντίστροφα για το μεγάλο Τελικό και την ανάδειξη του φετινού νικητή.

Στο χθεσινό επεισόδιο λοιπόν οι παίκτες κλήθηκαν σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού και εκεί ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως το παιχνίδι πλέον θα γίνει ατομικό, καθώς έχει μπει στην τελική του ευθεία.

«Η 8αδα του Survivor All Star συνεχίζει στο ατομικό κομμάτι. Αυτό σημαίνει ότι πλέον στις ασυλίες δεν υπάρχουν ομάδες, ο καθένας διεκδικεί με τις προσωπικές του δυνάμεις την ατομική του ασυλία και συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την έναρξη μια 24ωρης ψηφοφορίας κατάταξης από την οποία θα προκύψουν οι δημοφιλέστεροι παίκτες και με βάση αυτή θα γίνονται οι αποχωρήσεις από εδώ και εμπρός, προκειμένου να επιταχυνθούν τα γυρίσματα.

Οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί όμως για τους παίκτες, καθώς όταν βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ο Γιώργος Λιανός τους είπε πως κάθε εβδομάδα θα δημιουργούνται δυο νέες ομάδες για τον αγώνα επάθλου.

Οι παίκτες έπαιξαν το Captain’s game και νικητές αναδείχθηκαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Μάριος Πριάμος.

Έτσι, η νέα Κόκκινη ομάδα έχει αρχηγό τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και αποτελείται από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Από την άλλη, η νέα Μπλε ομάδα έχει αρχηγό τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και αποτελείται από τον Ηλία Μπόγδανο, τον Νίκο Μπάρτζη και τη Στέλλα Ανδρεάδου.

Μάλιστα ο Μάριος σχολίασε την ομάδα της Σταυρούλας και την επιλογή της να μην εντάξει στο team της τον Μπόγδανος

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!