TV BITS

Πρωινό Μας: Η Εύη αποκάλυψε πως σήμερα τηλεφώνησε στον Ηλία

«Χείμαρρος» ήταν σήμερα η Εύη Σαλταφερίδου, όταν εμφανίστηκε ως καλεσμένη στο Πρωινό Μας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έκανε σήμερα, 4 Μάη στον Ηλία Γκότση με αφορμή τα αρνητικά μηνύματα που δέχθηκε μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη !

H Εύη Σαλταφερίδου ανέφερε «Μακάρι να βγει ο Ηλίας (Γκότσης) και να πει τι έχει συμβεί… Εγώ του το ζήτησα, γιατί αυτό με προσβάλλει»!

Και τόνισε: «Εμένα αυτό είναι το παράπονό μου. Αν είχε γίνει οτιδήποτε με έναν φίλο μου θα περίμενα να βγει, να τον βρίσω αλλά να τα λύσουμε μαζί όχι με unfollow και μπηχτές. Δεν θα έριχνα μπηχτές και δεν θα φωτογράφιζα έναν άνθρωπο που ξέρω ότι δεν ξέρει. Θα έλεγα ότι έχω παράπονο από την Εύη για αυτόν τον λόγο. Τώρα δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχω μπει μέσα στο καζάνι. Το θέμα με τον Ηλία Μπόγδανο πρέπει να το λύσουν οι δυο τους».

«Του το ζήτησα σήμερα το πρωί γιατί έφαγα πάλι ένα κύμα hate χωρίς λόγο μετά τα χθεσινά στο survivor και του τηλεφώνησα και του είπα «δεν είναι δυνατόν να με αντιμετωπίζει ο κόσμος λες και ήξερα» και του είπα «τουλάχιστον βγες και πες αυτά που έγιναν και ποιος συμμετείχε και ποιος όχι, πες ότι δεν γνώριζα, πες την αλήθεια…» είπε σε έντονο ύφος η Εύη Σαλταφερίδου.

Δείτε εδώ το απόσπασμα από το Πρωινό Μας

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!