TV BITS

Survivor: Ο Κόρο είπε πως η Αφροδίτη έπαιρνε πληροφορίες από Δαλάκα - Ασημίνα

Μια βόμβα έριξε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor all Star ο Γιώργος Κόρομι.  Ο παίκτης των Κόκκινων είπε στην κάμερα πως η Αφροδίτη έπαιρνε πληροφορίες από την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τις μετέφερε στα άτομα με τα οποία είναι κοντά.

«Βάλλομαι από την ομάδα μου. Βασικά ένα άτομο στράφηκε εναντίον μου, η Αφροδίτη Σκαφίδα. Με το που μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι είναι σε μια υποομάδα στην κόκκινη ομάδα, τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Νίκο και τον Παπαδόπουλο. Παράλληλα παίρνει πληροφορίες από Κατερίνα Δαλάκα κι Ασημίνα, τις οποίες μεταβιβάζει στη υποομάδα της. Αυτό σαν κίνηση δεν μου αρέσει, είναι ένα άτομο που δεν μπορώ να εμπιστευτώ» ανέφερε στο Survivor.

«Ξαφνικά η υποομάδα της στην κόκκινη ομάδα δεν την αντέχει άλλο για λόγους που είναι πολλοί. Θέλησε να πλησιάσει εμάς μετά από 1,5 μήνα. Με τα παιδιά το συζητήσαμε κι είπαμε ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο άτομο γιατί όταν βλέπουμε αυτό που έχει κάνει 6 εβδομάδες με πληροφορίες, δεν μπορώ να κάτσω, όπως με τα παιδιά που κάνουμε παρέα… Λες κάτι τέτοιο ξαφνικά για να προκαλέσεις εντάσεις κι εντυπώσεις;» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κόρομι στο Survivor.

Δείτε εδώ όσα είπε ο Κόρο

Τα κλάματα της Αφροδίτης και ο καβγάς πριν τον αγώνα

 

Στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου η Αφροδίτη ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας στους Μαρτίκα και Στάθη πως ο Κόρο και η παρέα του της φέρθηκαν με άσχημο τρόπο και έκανε λόγο για αδικαιολόγητη έχθρα, με τον φαρμακοποιό να λέει πως είχε υποσχεθεί να προσέχει την Αφροδίτη στον Άγιο Δομίνικο και πως δυστυχώς το σκηνικό δεν έγινε μπροστά του.

 

Λίγο πριν τον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία είδαμε μια αντιπαράθεση της Αφροδίτης με συμπαίκτες της και μετά τον αγώνα ο Κόρο έριξε τη... βόμβα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!