GOSSIP

Ο Λιανός αποκάλυψε πως ένας τυφώνας διέλυσε τις πίστες του Survivor

Με το σταγονόμετρο γίνονται γνωστές οι πληροφορίες για το Survivor All Star και το ποιοι θα συμμετέχουν και τώρα ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις, αποκάλυψε πως η παραγωγή του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης έχει να αντιμετωπίσει και τις καθυστερήσεις που προκάλεσε ένας τυφώνας ο οποίος διέλυσε μεγάλο μέρος των υποδομών του Survivor στον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν έχω μιλήσει πρόσφατα για να σου δώσω μία συγκεκριμένη ημερομηνία. Συνήθως ξεκινάμε με 12-13 παίκτες σε κάθε ομάδα. Δηλαδή χρειάζονται 24-26 άτομα για να ξεκινήσει το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, στην κάμερα της εκπομπής της Καινούργιου, αποφεύγοντας να πει πότε αναχωρεί για Άγιο Δομίνικο, ενώ παραδέχθηκε ότι στην πορεία θα προστεθούν κι άλλοι παίκτες «για να βγει η σεζόν» 

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε στη συνέχεια μία αποκλειστική πληροφορία, αποκαλύπτοντας ότι η παραγωγή του reality show έχει πάει πίσω εξαιτίας καταστροφών που προκλήθηκαν από έναν τυφώνα στον Άγιο Δομίνικο. «Λόγω ενός τυφώνα που πέρασε καταστράφηκαν πάρα πολλές εγκαταστάσεις, κυρίως οι πίστες που ήταν στημένες δίπλα σε ακροποταμιές και ακροθαλασσιές. Οπότε όλη η παραγωγή έχει πέσει τώρα με τα μούτρα εδώ και 1-1μιση μήνα και φτιάχνει καινούργιες πίστες».

Τέλος, ο παρουσιαστής παραδέχθηκε ότι ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλούς διαγωνιζόμενους, δε μπορεί επί της ουσίας να πάρει το μέρος κάποιου αλλά προτιμά να παραμένει ουδέτερος στις μεταξύ τους κόντρες και διαμάχες.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!