VIRAL

"Κράζουν" άγρια την Ιωάννα Μπέλλα για κάτι που έκανε σε εξώφυλλό της

Το 2018 η Ιωάννα Μπέλλα κέρδισε στα καλλιστεία τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και την ίδια χρονιά είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο όταν είχε εμφανιστεί ως διαγωνιζόμενη στο GNTM.

Τότε η Ιωάννα, είχε ακούσει πολύ... σκληρά σχόλια από τους κριτές του GNTM, τόσο για τα τατουάζ της όσο και για τις πλαστικές αισθητικές επεμβάσεις και δεν είχε προκριθεί από τις οντισιόν.


Η ίδια όμως λίγο αργότερα φόρεσε το στέμμα της Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε τη χώρα στο διαγωνισμό Miss Universe.


Έκτοτε το μοντέλο, ζει πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ, αλλά συχνά εισπράττει πολύ αρνητικά σχόλια για το υπερβολικό photoshop που κάνει, αλλά και για τις επεμβάσεις που πιθανά έχει κάνει και έχουν αλλοιώσει την εξωτερική εμφάνισή της.


Τώρα όμως έκανε κάτι πραγματικά αδιανόητο!


Η ίδια είχε ποζάρει το Δεκέμβριο του 2020 για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού στην Ελλάδα.


Όμως μάλλον δεν της άρεσε το πως έδειχνε σε αυτό το εξώφυλλο και η ίδια ανέβασε στο Instagram αυτό το παλιό εξώφυλλό της, όμως προφανώς το... πείραξε, αφού όπως θα δείτε δείχνει... άλλος άνθρωπος με πολύ πιο πλούσια χείλη, άλλο χρώμα ματιών και έντονο μακιγιάζ!

 


Αυτή η ανάρτησή της προκάλεσε νέο γύρο επικριτικών σχολίων, με πολλούς να τονίζουν πως όχι μόνο δείχνει να έχει... εμμονή με το FaceApp, αλλά πως αυτό που έκανε δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλους τους συνεργάτες του περιοδικού που εργάστηκαν για το συγκεκριμένο εξώφυλλο, το οποίο, όπως όλα τα εξώφυλλα, έχει ούτως ή άλλως υποστεί ρετούς!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!