VIRAL

Ο τράπερ Light "έκραξε" άσχημα το Γιώργο Λιάγκα

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας τις τελευταίες ημέρες έχει δεχτεί τα πυρά πολλών για τον τρόπο με τον οποίο, μέσω της "ψυχαγωγικής" πρωινής εκπομπής του, μιλά καθημερινά για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα του παιδοβιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου και μια φράση που ξεστόμισε στην εκπομπή, προκάλεσε την έκρηξη οργής και του Έλληνα τράπερ Light.

Συγκεκριμένα, ο Λιάγκας, ακούστηκε να λέει στην εκπομπή του ότι το 12χρονο παιδί που βιαζόταν και εκδιδόταν από τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο «άκουγε trap μουσική που προωθεί την πορνεία».

Αυτή η φράση του παρουσιαστή, προκάλεσε την οργή του Light, ο οποίος μέσω μιας σειράς από stories στο Instagram "ξεσπάθωσε" κατά του παρουσιαστή.

«Εμείς του περιθωρίου δεν έχουμε βιάσει κανέναν. Όλο κάτι μπάτσοι, κάτι ψάλτες, κάτι οικογενειάρχες, πολιτικοί και καλοί χριστιανοί πολίτες σαν και εσάς τσακώνουν κάθε μήνα να βιάζουν παιδάκια» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τράπερ και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «φτάνει το πλυντήριο ρόμπες... την επόμενη φορά που θα θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον κοιταχτείτε στον καθρέφτη...»

Δείτε μερικά από τα οργισμένα stories του Έλληνα τράπερ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!