ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου 2022

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι οξυδέρκεια, αιχμηρή αντίληψη, διεισδυτικός τρόπος σκέψης, δυναμικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους, οι επιδιώξεις θα είναι μεθοδικές, οι διεκδικήσεις θα είναι άμεσες και θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Κριός

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν. Η οικογένειά σου θα είναι συμπαραστάτης σε πιθανές ιδέες και θα σου δώσει τη δύναμη με την κατανόηση και την σύμπνοια που υπάρχει να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να σε προβληματίζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Ο συναισθηματισμός μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή σου δράση για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πως πρέπει να κινηθείς για αυτό φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να μην θολώσεις από τις έντονες ευαισθησίες.

Ταύρος

Η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκη σου σε όλα τα επίπεδα. Ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες θολώνουν τη σκέψη και μπορεί να δημιουργήσουν παρανοήσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον επαγγελματικό χώρο καθώς μέσα από την ομάδα σου πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις ψευδαισθήσεις που θα σε οδηγήσουν να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Δίδυμος

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό την προσωπικότητά σου. Επιδιώκεις να διεκδικήσεις αυτό που σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια, κάτι που θα γίνει ευδιάκριτο στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις και οι αποτελεσματικές ιδέες σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου επαγγελματική πορεία. Είναι γεγονός ότι τα πρόσωπα στην καριέρα σου σού δείχνουν εμπιστοσύνη και αυτό μπορεί να ανοίξει μία περίοδο έντονων συζητήσεων για τις οικονομικές απολαβές.

Καρκίνος

Η μέρα δημιουργεί ένα ξέφρενο σκηνικό διασκέδασης που θέλεις να συμμετάσχεις. Προσοχή όμως σε υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν στην αμετροέπεια και να μην απολαύσεις τις όμορφες στιγμές που μπορείς να έχεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου θέτοντας πρακτικούς και ρεαλιστικούς στόχους στο επαγγελματικό πεδίο. Πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους με ιδανικές προτάσεις, μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη γιατί υποκρύπτονται λεπτομέρειες που δεν ξέρεις.

Λέων

Η μέρα δημιουργεί σύγχυση και αυταπάτες σε σχέση με φιλικά πρόσωπα. Φρόντισε να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε αυτούς που μπορεί να υπόσχονται πολλά. Παράλληλα είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής σε αυτά πού υπόσχεσαι εσύ καθώς δύσκολα θα μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς σήμερα δεν ενδείκνυται για να πάρεις πρωτοβουλίες με θετικό πρόσημο. Οι ψευδαισθήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. Η απογοήτευση δεν θα αργήσει να έρθει αν δεν συγκρατήσεις την ορμή σου και δεν πάρεις το χρόνο σου.

Παρθένος

Η μέρα δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορείς να εμπιστευτείς. Η καλή διάθεση που έχεις θα σε προδώσει αν δεν εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Παράλληλα καλά θα κάνεις και εσύ να είσαι ειλικρινής. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα και απογοητεύσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρο κριτήριο στα πράγματα. Προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν θα δείχνουν εξαιρετικές, όμως το πιθανότερο είναι να μην είναι και να κάνεις λάθη.

Ζυγός

Η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και τους φόβους σου. Οι εμμονές κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Προσοχή σε υπερβολές που θα σε εκθέσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα είναι φορτική καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα όμως τα λάθη είναι πιθανά αφού δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο στα πράγματα. Εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις μπορείς να δημιουργήσεις σημαντικά προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον.

Σκορπιός

Η μέρα σε οδηγεί σε ξέφρενα γλέντια και διασκέδαση καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα σου. Οι υπερβολές θα χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα για αυτό φρόντισε να είσαι εγκρατής και να μην χάσεις το μέτρο. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δημιουργικότητα χαρακτηρίζει την ημέρα για αυτό δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι εγκρατής σε αυτά που περιμένεις καθώς πιθανότατα να εξιδανικεύεις τους οποίους στόχους θέτεις και τελικά να απογοητευτείς όταν διαπιστώσεις ότι δεν είναι ρεαλιστικοί.

Τοξότης

Η μέρα δεν αφήνει περιθώριο για να δεις αντικειμενικά τις ανάγκες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν που θα σε εντυπωσιάσουν, φρόντισε να μην δείξεις όμως άμεσα εμπιστοσύνη γιατί θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις σε επαγγελματικός επίπεδο σήμερα είναι πιθανό να έχουν λάθος κατεύθυνση αφού δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς με ρεαλιστικούς όρους πώς πρέπει να κινηθείς. Παράλληλα προσπάθησε να μην δίνεις υποσχέσεις στους συνεργάτες σου που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις.

Αιγόκερος

Η μέρα δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Μπορείς να απολαύσεις την κατανόηση και την συμπόνια τους, φρόντισε να μην δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις γιατί είναι βέβαιο ότι θα εκτεθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιφυλακτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές σε εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν ή να σου δώσουν λανθασμένες κατευθύνσεις που θα έχουν σημαντικό κόστος στα επαγγελματικά σου.

Υδροχόος

Η μέρα μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και ψευδαισθήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους γύρω σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα χάσεις το μέτρο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανόν να σε προβληματίσουν και να θέλεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Οι ανασφάλειες και οι φόβοι κυριαρχούν, θα πρέπει όμως να λειτουργήσεις ρεαλιστικά για να μπορέσεις να έχεις εξελίξεις που θα είναι ικανοποιητικές για εσένα. Διαφορετικά οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.

Ιχθύς

Άφησε στην άκρη την επιθετική και συγκρουσιακή σου διάθεση καθώς αυτή θα επηρεάσει σημαντικά την οικογενειακή σου ζωή και θα οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην είσαι παρορμητικός στη συμπεριφορά σου γιατί θα πληγώσεις πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι σπασμωδικές πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να σε εκθέσουν, καθώς κυριεύεσαι από νεύρα και κυκλοθυμία αφήνοντας τη λογική στην άκρη. Σκέψου καλά πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση καθώς είναι σημαντικό να μην εκτεθείς και να λειτουργήσει θετικά στους οποίους στόχους έχεις.

Πηγή: zwdia.gr 

TAGS

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!