GOSSIP

Η Άννα Βίσση ακύρωσε δύο συναυλίες της - Δείτε τί συνέβη

Φέτος το καλοκαίρι οι συναυλίες ανά την Ελλάδα και την Κύπρο ήταν αμέτρητες, καθώς μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων που είχαν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια λόγω πανδημίας, σχεδόν όλοι οι καλλιτέχνες φρόντισαν να γεμίσουν το καλοκαιρινό πρόγραμμά τους με αμέτρητες live εμφανίσεις. Δεν λείπουν όμως και τα απρόοπτα.

Και η Άννα Βίσση, έχει ήδη κάνει πολλές συναυλίες στην Ελλάδα, αλλά τώρα η δημοφιλής Κύπρια τραγουδίστρια, αναγκάστηκε να ανακοινώσει τη ματαίωση δύο προγραμματισμένων live εμφανίσεών της.
Συγκεκριμένα η Άννα Βίσση είχε προγραμματίσει για σήμερα Τρίτη 23/8, μια συναυλία στη Λάρισα και αύριο στην Βέροια. Παρ’ όλα αυτά, οι συγκεκριμένες δύο συναυλίες της ακυρώνονται λόγω των προβλέψεων της ΕΜΥ για κακοκαιρία.

Η εταιρεία παραγωγής που διοργανώνει τις συναυλίες ανακοίνωσε: «Η εταιρεία παραγωγής Galaxias Live Production ενημερώνει το κοινό ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες της Άννας Βίσση στη Λάρισα 23 Αυγούστου – Κηποθέατρο Αλκαζάρ και στη Βέροια 24 Αυγούστου, Θέατρο Άλσους Μ. Μερκούρη ακυρώνονται λόγω πρόβλεψης κακών καιρικών συνθηκών».


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!