VIRAL

Oscars: Σάλο προκάλεσε το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock [βίντεο]

Ένα απίστευτο σκηνικό, πρωτοφανές στην πολυετή ιστορία του θεσμού των βραβείων Όσκαρ, παρακολούθησαν εμβρόντητοι οι τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, όταν είδαν σε ζωντανή μετάδοση, τον χολιγουντιανό σταρ Will Smith, να ανεβαίνει σε έξαλλη κατάσταση στη σκηνή της 94ης τελετής απονομής των βραβείων και να χαστουκίζει το γνωστό κωμικό Chris Rock.

Το συμβάν έγινε όταν ο Chris Rock  το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ και έκανε, αστειευόμενος, μια αναφορά στο διάσημο ζευγάρι Penélope Cruz και Javier Bardem οι οποίοι αντιμετώπισαν με χαμόγελα τα αστεία του.


Δεν συνέβη όμως το ίδιο, όταν ο Chris σχολίασε τη σύζυγο του Will Smith, την Jada Pinkett Smith και συγκεκριμένα, όταν έκανε ένα σχόλιο γα το ξυρισμένο κεφάλι της, λέγοντας: «Jada σε αγαπώ αλλά περιμένω το G. I. Jane 2» αναφερόμενος στο ξυρισμένο κεφάλι της Demi Moore όταν έκανε την στρατιωτικό στο φιλμ GI Jane.


O Will Smith έγινε έξαλλος, αφού φάνηκε on camera και η ενόχληση της συζύγου του και τον είδαμε να χαστουκίζει τον συνάδελφό του και να του λέει βρίζοντας να μην πιάνει το όνομα της γυναίκας του στο στόμα του.


Αυτή η σκηνή προκάλεσε μεγάλο σάλο, με εκατομμύρια χρήστες των social media να κατακρίνουν τη χρήση βίας, ειδικά σε μια τελετή που παρακολουθεί όλος ο πλανήτης και έγινε υπό τη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ είχε προηγηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολέμου, ενώ χολιγουντιανές αστέρες απειλούσαν εδώ και μέρες να μποϊκοτάρουν την τελετή αν δεν έστελνε μήνυμα υπέρ της Ουκρανίας (ήθελαν να απευθύνει μήνυμα ο Ζελένσκι). Οι πάντες δε στην αίθουσα του Dolby Theater...πάγωσαν


Ο ίδιος ο Will Smith, αργότερα, όταν παρέλαβε το πρώτο του Όσκαρ (μετά από τρεις υποψηφιότητες) αποσπώντας το Α' Ανδρικού ρόλου για το ρόλο του ως Richard Williams στο "King Richard" ξεσπώντας σε λυγμούς ζήτησε δημόσια συγγνώμη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!