GOSSIP

Η Hilary Duff θα βγει με αγόρι από υπηρεσία ραντεβού!

Η Hilary Duff έγινε μέλος της διάσημης υπηρεσίας ραντεβού Tinder, και μάλιστα το βράδυ της Τρίτης θα βγει και το πρώτο της ραντεβού, όπως η ίδια η σταρ παραδέχτηκε.

Η Duff, πρόσφατα χώρισε με τον παίκτη του χόκεϊ Mike Comrie, μένει στο Μπρούκλιν και πρωταγωνιστεί στην διάσημη τηλεοπτική σειρά "Younger".

Όπως η ίδια παραδέχεται, βρίσκει το Tinder "εξωφρενικά εθιστικό" ενώ η υπηρεσία της έχει "βρει" εννιά άτομα με τους οποίους ταιριάζει.

Όπως η ίδια αναφέρει, νιώθει νευρικότητα για το ραντεβού, ενώ δεν γνωρίζει αν ο άνθρωπος με τον οποίο θα βγει, ξέρει ότι αυτή είναι μία celebrity.

"Νομίζω πως κάποιοι ξέρουν", αναφέρει η Duff, αλλά όπως σημειώνει "επειδή στην υπηρεσία χρησιμοποιεί μόνο το μικρό της όνομα", μπορεί κάποιοι να μην το γνωρίζουν. Κάποιοι θα νομίζουν ότι τους κάνω πλάκα, λέει η πανέμορφη ηθοποιός.

Σύμφωνα με την υπηρεσία, η Duff το πρώτο πράγμα που κοιτά είναι η χημεία μεταξύ των δύο ανθρώπων ενώ αυτός που ψάχνει θα πρέπει να είναι αστείος. «Δεν θέλω να δω μία selfie σε έναν καθρέφτη χωρίς μπλούζα», σημειώνει η ανύπανδρη μητέρα.

Θέλω να είναι κάποιος με τον οποίο να γελάω με το profile του, λέει η Duff η οποία στο δικό της το προφίλ της profile γράφει "Πάμε να φάμε πίτσα, ξέρω πολλά μέρη".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!