GOSSIP

Η Καινούργιου είπε πως η Μαγγίρα πήγε να της κάνει... προξενιό [βίντεο]

Το προηγούμενο διάστημα πολλά είχαν γραφτεί για ένα μεγάλο... beef που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στις Μπέττυ Μαγγίρα και Κατερίνα Καινούργιου, αλλά πλέον και οι δυο παρουσιάστριες λένε πως δεν είχαν ποτέ κόντρα μεταξύ τους και μάλιστα η Μπέττυ κάνει ακόμα και... προξενιά στην Κατερίνα!

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας 20/5 οι δυο παρουσιάστριες βρέθηκαν και οι δυο στην ίδια εκδήλωση και συγκεκριμένα στην 7η απονομή των Bar Restaurant Awards.

 

Εκεί η Μαγγίρα απάντησε για την παρέμβασή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, για το τηλεοπτικό της μέλλον και για το αν υπήρξε beef με την Κατερίνα Καινούργιου.
 

Η παρουσιάστρια, μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα, θέλησε να τοποθετηθεί και αποκάλυψε πως οι δυο τους συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και μάλιστα η Μπέττυ Μαγγίρα τής έκανε και «προξενιό».

«Χθες πήγα αργά και ήταν αρκετός κόσμος. Με είδε και σε κάποια στιγμή σηκώθηκε ένας νεαρός, ο οποίος ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιδί. Εγώ δεν είχα δει ότι με είδε η Μπέττυ. Με το που σηκώνεται του λέει: συγγνώμη είστε ελεύθερος; Το παιδί κοκάλωσε γιατί είχε πολύ κόσμο και η Μπέττυ τού είπε για την Κατερίνα μας. Μου είπε πως όταν βλέπω ωραίο κι αδέσμευτο παιδί, σκέφτομαι εσένα» είπε με γέλια η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!