ΖΩΔΙΑ

Μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο είναι ευκαιρία για όλα τα ζώδια να κάνουν κάτι

Από σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου, μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο 13 Ιουνίου, διανύουμε το τελευταίο τέταρτο αυτής της Σελήνης και οι αστρολόγοι εξηγούν πως αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να συγχωρέσετε τους εαυτούς σας.

Όπως διαβάζουμε στο astra-live.gr, κάθε τελευταίο τέταρτο σελήνης, είναι σταυροδρόμι. Τα φεγγάρια του τελευταίου τέταρτου, ανοίγουν τον δρόμο για τον Νέο κύκλο Σελήνης / Νέο Σεληνιακό Κύκλο. Αυτή η φάση, μας προετοιμάζει για την έκλειψη της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο και στο Θερινό Ηλιοστάσιο, στις 20 Ιουνίου!

 Στο τελευταίο τέταρτο, το ονειρικό φεγγάρι στους Ιχθύες, τετραγωνίζει τον Ήλιο στους ασταθείς Διδύμους. Η σελήνη αρχικά μετακινείται στους Ιχθύες στις 11 Ιουνίου, περίπου 48 ώρες πριν από την τελευταία φάση της. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στον Κριό – την επόμενη μέρα του τελευταίου τέταρτου- στις 13 Ιουνίου.

Σ’ αυτό το σημείο, θα νιώσουμε μια σημαντική αλλαγή στην ενέργεια, σαν να ξυπνάμε από τον ύπνο. Αυτή είναι η τελευταία φάση της σελήνης, στον κύκλο του Ήλιου στους Διδύμους.

Στις 13 Ιουνίου, ο ίδιος ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτές οι σύνοδοι είναι αναμφισβήτητα υπέροχες, αλλά ελαφρώς αγχωτικές… με την έννοια, οτι συγχωνεύονται δύο πολύ διαφορετικές ενέργειες. Αυτές οι σύνοδοι, αναδεικνύουν τη φύση….Ζωής / Θανάτου / Ζωής – τον υπέροχο κοσμικό τροχό, γυρίζοντας αναπόφευκτα, στο ΤΩΡΑ!

Είναι καιρός να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Καταστρέψτε ό,τι άχρηστο έχει συσσωρευτεί μέσα σας. Αδειάστε τον εαυτό σας. Δώστε του περισσότερο χρόνο για ύπνο και προβληματισμό. Στραφείτε στ’ αστέρια, μέσα από τη γραφή και το διαλογισμό. Απελευθερωθείτε με την τέχνη, τη μουσική, το χορό και την απομόνωση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!