GOSSIP

Ντύθηκε ξανά γαμπρός ο Πάνος Μεταξόπουλος

Ο χορογράφος και χορευτής Πάνος Μεταξόπουλος, που έχει γίνει γνωστός μέσα από τηλεοπτικά σόου, όπως το Dancing With The Stars και το So You Think You Can Dance, ντύθηκε ξανά γαμπρός.

Πέρασαν σχεδόν 8 χρόνια, από όταν πήρε διαζύγιο με τη Ζωή Βάιλα, με την οποία απέκτησε δυο γιους και τώρα ντύθηκε ξανά γαμπρός στο πλευρό της σχεδιάστριας Αγγελική Φατούρου.  Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην κορυφή της βραχονησίδας Δορούσα απέναντι από το Αγκίστρι.


Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, το ζευγάρι πάντρεψε ο κολλητός φίλος του χορογράφου Κίμωνας Σπανόπουλος με τη σύζυγό του Ζωή. Ο γάμος μάλιστα, ήταν προγραμματισμένος για τις 17:30, αλλά λόγω του δύσβατου της περιοχής καθυστέρησε να ξεκινήσει. Το ζευγάρι πάντως έλαμπε από χαρά με την νύφη να εντυπωσιάζει με το λευκό μίνι νυφικό της! Ενώ και ο γαμπρός τράβηξε πάνω του τα βλέμματα με το λευκό κουστούμι του.


Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε ο ίδιος ο Πάνος Μεταξόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την αγαπημένη του και γράφοντας: «Και μιας και είναι ημέρα χαράς, κρατάτε μυστικό; Λίγες ημέρες έμειναν! Άντε και στους… ελεύθερους».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!