GOSSIP

Χαμός έγινε στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο [βίντεο]

Πολλοί (κυρίως Έλληνες και Άραβες) ήταν τελικά αυτοί που πλήρωσαν το πανάκριβο εισιτήριο των 1500 ευρώ το άτομο για να έχουν μια θέση στη συναυλία του  Αντώνη Ρέμου με τον Αιγύπτιο συνάδελφό του, Amr Diab, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Nammos της Μυκόνου.

Οι δύο τραγουδιστές έδωσαν τα ρέστα τους στο εντυπωσιακό stage που είχε στηθεί στην παραλία της Ψαρρούς. Παρότι η τιμή κατ’ άτομο κυμαινόταν από 1.000 έως 1.500 ευρώ στο Nammos δεν έπεφτε καρφίτσα.Ενδεικτικά αναφέρουμε πως εκτός από το κόστος ανά άτομο στα τραπέζια φαγητού και ποτού που είχε οριστεί στα 1500 και 1000 ευρώ (ανάλογα τη σειρά) και στα τραπέζια του ποτού, η τιμή της απλής φιάλης ξεκινούσε από 500 ευρώ ενώ ακόμη και το πάρκινγκ κόστιζε 50 ευρώ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στην 1.30 μετά τα μεσάνυχτα με τον Amr Diab να ερμηνεύει το Tamally Maak, το τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπής Όλα του Θέμου Αναστασιάδη.

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην σκηνή στις 3.10 τα ξημερώματα φορώντας λευκό σακάκι, κεφάτος και με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι Όλος Δικός Σου.

Δείτε πλάνα ππου ανέβηκαν στα social media και δείχνουν το εντυπωσιακό σόου που στήθηκε για τη συναυλία και τις σαμπάνιες που έρεαν άφθονες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by imane Benjadi (@imanebenjadi) on Jul 25, 2019 at 8:30pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Djurovic (@nenad.djurovic87) on Jul 25, 2019 at 11:37pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eliaspal (@eliaspal) on Jul 25, 2019 at 8:40pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Bernadette Cantas (@christina.b.cantas) on Jul 25, 2019 at 8:45pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!