GOSSIP

Ricky Martin & Lady Gaga έκλεψαν την παράσταση στα βραβεία SAG [βίντεο]

Οι δύο διάσημοι τραγουδιστές, συναντήθηκαν εντελώς τυχαία στο κόκκινο χαλί που στήθηκε για την λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων SAG και έδωσαν τέτοιο σόου που όλοι θέλουν να τους δουν να συνεργάζονται.

Η αλήθεια είναι πως ο Ricky Martin δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με την Lady Gaga, αλλά και οι δυο τους έχουν συνεργαστεί με τον ίδιο παραγωγό και σεναριογράφο Ryan Murphy, όταν και οι δυο τους δοκίμασαν τις δυνάμεις τους ως ηθοποιοί σε τηλεοπτικές σειρές (η Lady Gaga με το ρόλο της στο American Horror Story και ο Ricky Martin  με το ρόλο του στο American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace).


Τώρα η Lady Gaga σαρώνει τα βραβεία και για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία A Star Is Born, και η τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετείχε ο Ricky επίσης έχει προταθεί για πολλά βραβεία.


Και οι δυο σταρ του πενταγράμμου που δοκίμασαν την τύχη τους και στην υποκριτική, συναντήθηκαν εντελώς τυχαία στο κόκκινο χαλί, αλλά έμοιαζαν να έχουν ντυθεί... ασορτί στα λευκά και βρήκαν την ευκαιρία να δώσουν ένα μίνι χορευτικό σόου μπροστά στις κάμερες.


Και τώρα πολλοί σχολιάζουν πως θα ήθελαν να δουν τους δυο σταρ μαζί σε ένα μιούζικαλ!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!