ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια δεν αντέχουν τις... χυλόπιτες;

Μια απόρριψη στον έρωτα δεν είναι και εύκολο πράγμα. Κάποια ζώδια είναι πιο ψύχραιμα, κάποια άλλα πέφτουν στην κυριολεξία στα πατώματα.

Κριός

O δυναμικός Κριός δεν ... μασάει ούτε στην απόρριψη. Με πείσμα και επιμονή θα προσπαθήσει να ξανακατακτήσει τον στόχο του, όπως μόνος ένας Κριός ξέρει. Βασικά, δεν είναι μόνο θέμα επιμονής, στην πραγματικότητα, δεν το πιστεύει ότι ο άλλος μπορεί να τον απορρίψει και συνήθως έχει δίκιο.

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Θα καταστρώσει στρατηγικές για να επανακτήσει τον έρωτά του, αλλά ακόμα και αν αποτύχει θα κάτσει να σκεφτεί καλά το θέμα, θα το φιλοσοφήσει και στο τέλος, με το πρακτικό πνεύμα που τον χαρακτηρίζει, θα το πάρει απόφαση και θα συνεχίσει τη ζωή του σαν να μην έτρεξε ποτέ τίποτα.

Δίδυμοι

Το ζώδιο που σίγουρα δεν χαμπαριάζει από χωρισμούς. Όχι πως δεν θα πληγωθεί ή δεν θα κάνει προσπάθειες. Αλλά γρήγορα θα τις εγκαταλείψει και θα αναζητήσει τον επόμενο ερωτικό στόχο.

Καρκίνος

Δυστυχώς ο Καρκίνος δεν έχει την ίδια ψυχραιμία. Ένας Καρκίνος πληγώνεται βαθιά, αναπολεί διαρκώς το παρελθόν και χρειάζεται πολύ χρόνο μέχρι να το ξεπεράσει και να συνεχίσει την πορεία του, ενώ δυσκολεύεται να ανοιχτεί στις επόμενες σχέσεις του.

Λέων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου, δείχνει πυγμή και στην απόρριψη. Μπορεί μέσα του να πονάει, αλλά δεν θα το δείξει ποτέ. Φυσικά θα προσπαθήσει να κατακτήσει και πάλι το αντικείμενο του πόθου του, αλλά παράλληλα θα διασκεδάζει τις εντυπώσεις με το να δείχνει πως και μόνος του περνάει μια χαρά!

Παρθένος

Ο ορθολογισμός που τον χαρακτηρίζει, τον βοηθά να είναι ψύχραιμος και στην απόρριψη, ακόμα και αν λόγω της ανασφάλειάς του, έχει πληγωθεί βαθιά. Πάνω από όλα θα βάλει μπροστά τη λογική και θα ψάξει να βρει μια λύση, αλλά επειδή δεν εκφράζει τον πόνο του, συχνά τον εκδηλώνει ψυχοσωματικά.

Ζυγός

Όσο ευαίσθητος και συναισθηματικός δείχνει, άλλο τόσο εύκολα, μπορεί να συνεχίσει και τη ζωή του μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Τον πρώτο καιρό βέβαια, θα περάσει την κρίση του αλλά λόγω της κοινωνικότητας και του χαρούμενου χαρακτήρα του, σύντομα θα βρει νέους στόχους.

Σκορπιός

Άλλος ένας επίμονος του ζωδιακού κύκλου. Ο Σκορπιός, όχι μόνο δεν θα δεχτεί την απόριψη, αλλά θα κάνει τα πάντα με πάθος προκειμένου να αντιστρέψει την κατάσταση. Δεν μπορεί να ξεκολλήσει το μυαλό του από το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει και θα επιδιώκει να τον βλέπει συνέχεια, δήθεν τυχαία. Γενικά, την απόρριψη δεν την αποδέχεται εύκολα.

Τοξότης

Του αρέσει ο ρόλος του κυνηγού και συνήθως καταφέρνει να πιάσει το στόχο του, αλλά αν δει την απόρριψη τότε βαριέται και αμέσως αναζητά το επόμενο... θήραμα Γενικά, είναι άτομο αισιόδοξο και ξέρει πως με μια χαμένη μάχη, δεν σημαίνει ότι χάθηκε και ο πόλεμος.

Αιγόκερως

Έχει αυτοπεποίθηση και συναισθηματική ψυχραιμία που τον κάνουν να πιστεύει πως πάσα στιγμή, η τύχη θα γυρίσει με το μέρος του. Ο Αιγόκερως θα παλέψει την σχέση μέχρι τέλους και αν βιώσει την απόρριψη, θα εκλογικεύσει την κατάσταση και απλά θα προχωρήσει.

Υδροχόος

 Όσο κεραυνοβόλα μπορεί να ερωτευτεί, άλλο τόσο κεραυνοβόλα, μπορεί και να χάσει το ενδιαφέρον του, αν δει ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Συνήθως, δίνει ένα χρονικό περιθώριο στον εαυτό του και μετά αποφασίζει να γυρίσει σελίδα.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς μπορεί να είναι ερωτευμένος μόνος του. Μπορεί να αγαπά κάποιον κρυφά (κάτι σαν πλατωνικός έρωτας) και να φαντασιώνεται ανύπαρκτες ρομαντικές σχέσεις. Αν όμως κάποιος τον απορρίψει ξεκάθαρρα, ο συναισθηματικός Ιχθύς δεν μπορεί να το χειριστεί.  Είναι το ζώδιο που πέφτει στα πατώματα μετά την απόρριψη και κάνει καιρό μέχρι να ξανασταθεί στα πόδια του.  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!